Dressuurmat Kentucky Velvet Pearls [Grootte Volledig]

Dressuurmat Kentucky Velvet Pearls [Grootte Volledig]
€ 91,66
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Dressuurmat Kentucky Velvet Pearls

- Onze beroemde fluwelen stof - Kralen details
- Droog rapide en hoog ademend vermogen
- Katoen en polyester mix voering
- Geen vervelende singels om aan het zadel te bevestigen.
Bijzonderheden
Gemaakt van de beste materialen, is het fluwelen kralenzadeldek niet alleen aangenaam om naar te kijken, maar ook aangenaam voor uw paard om te dragen. Het zadeldek is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij alle vachtkleuren.
Stoffen en materialen
De buitenkant van het zadeldek is gemaakt van onze beroemde, zachte fluwelen stof met " Fishbone " stiksels. De biezen zijn afgewerkt met stijlvolle kralen. De voering van het zadeldek is een katoen/polyestermix dat gemakkelijk wordt geabsorbeerd en zeer goed ademt.
Vorm en grootte
Het Velvet Pearls zadeldek heeft geen lastige bandjes om aan het zadel te bevestigen. De binnenkant van het zadeldek heeft een wafelstructuur om op zijn plaats te blijven onder het zadel. Deze wafelinterieur droogt snel en zorgt voor een dempend effect onder het zadel. Om ervoor te zorgen dat uw laarzen niet worden beschadigd door de kralen, is er een speciale kraaluitsparing naast de singelopening. De kunstlederen patch is iets hoger op het zadeldek geplaatst om ruimte te maken voor het borduurwerk.
Onderhoudsvoorschriften
Als uw paard tijdens de training veel zweet, raden wij u aan uw zadeldek vaker te wassen, omdat opgedroogd zweet wrijfsporen kan veroorzaken. Het Velvet Pearls zadeldek kan worden gewassen op 30 graden. Wij raden aan het zadeldek te wassen in een waszakje om beschadiging van de kralen te voorkomen. Niet in de droger.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 42590-03-DR
Kleur marine
Kleur Blauw
Maat Volledig - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten