Eenhoorn manen clip QHP [Grootte Standaard]

Eenhoorn manen clip QHP [Grootte Standaard]
€ 8,02
Ontdek de eenhoorn manenklem QHP, een essentieel accessoire om een vleugje magie toe te voegen aan je ruiter look. Door QHP.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Eenhoorn manen clip QHP

De Unicorn Manen Clip QHP is een must-have accessoire voor alle paardenliefhebbers. Ontworpen door QHP, een merk dat bekend staat om zijn expertise en kwaliteit, brengt deze clip een vleugje fantasie en magie naar je paard.

Gemaakt van sterk metaal en versierd met een kleurrijke eenhoorn, is deze clip zowel stevig als aantrekkelijk. Het voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan de manen van je paard en houdt ze op hun plaats tijdens het rijden.

Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, of je nu wedstrijden rijdt of paardrijdt. Het is geschikt voor alle soorten manen en past zich perfect aan de morfologie van je paard aan.

De QHP Eenhoorn Manenclip is niet alleen praktisch, maar ook een trendy en origineel accessoire. Het zal de jongste cavaliers bekoren, maar ook volwassenen die op zoek zijn naar een beetje fantasie bij hun ruiteractiviteiten.

Geef je paard een unieke en magische manen met de Unicorn Mane Clip QHP. Een must-have voor alle paardrijliefhebbers en liefhebbers van eenhoorns. Bestel hem nu en laat je betoveren door zijn magie!

Extra informatie

Merk QHP
Fabrikant SKU 5157-RA
Kleur regenboog
Kleur Kleurrijk
Maat Standaard - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten