Stabiele dekking Kentucky 0 g

Stabiele dekking Kentucky 0 g

Beginnend op: € 176,45

€ 144,19

-18%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 176,45

€ 144,19

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Stabiele dekking Kentucky 0 g

- Voor koudere zomernachten
- Kan gebruikt worden als onderdeken in de winter
- 600D polyester
- Kunstmatige konijnenhuid voering
- Perfecte pasvorm op het paard.
Bijzonderheden
De staldeken kan in de zomer worden gebruikt tijdens de koudste nachten of tussen de seizoenen door. In de winter is de deken perfect als onderdeken dankzij de kunstmatige konijnenhuidvoering of voor niet geschoren paarden.
Stoffen en materialen
De buitenste 600D polyester diamant gewatteerde stof is zeer scheurbestendig. Deze deken bevat geen vulling, maar de kunstmatige konijnenhuid creëert kleine luchtzakjes die de lichaamswarmte van het paard vasthouden. Dankzij deze kunstmatige konijnenhuidvoering blijft de deken op zijn plaats nadat het paard zich heeft omgedraaid. De kunstmatige konijnenhuid voorkomt ook schuren en geeft het paard een glanzende vacht.
Vorm en maat
Dankzij de doordachte vorm past het deken beter bij het paard. Het deken wordt gesloten met twee gespen aan de voorkant en twee surcingles. De gespen zijn van roestvrij staal en kunnen tot 1500N weerstaan. De schoft wordt beschermd door onze populaire kunstmatige schapenvacht.
Onderhoudsgids
Het schaafsel kan gemakkelijk van het tapijt worden geborsteld. Om het tapijt te reinigen kunt u het in de wasmachine wassen op 30°C. Om de deken te drogen hangt u hem gewoon buiten op een zonnige dag.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52124-03-1
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Basisgewicht Nee

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten