Undercover voor paarden Kentucky Skin Friendly 150g

Undercover voor paarden Kentucky Skin Friendly 150g

Beginnend op: € 136,11

€ 102,08

-25%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 136,11

€ 102,08

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Undercover voor paarden Kentucky Skin Friendly 150g

- Kunstmatige konijnenhuid aan de binnenkant om schuren te voorkomen.
- Perfect voor paarden met een gevoelige huid of geschoren paarden
- De vulling neemt geen geur op
- Makkelijk te combineren metautres dekens Kentucky
- Machinewasbaar Bijzonderheden
Deze behaaglijke en huidvriendelijke onderdeken is perfect voor paarden met een gevoelige huid. De deken kan gemakkelijk worden gecombineerd metautres dekens en kan dus worden aangepast aan de behoeften van uw paard.
Stoffen en materialen
De buitenkant van het huidvriendelijke vloerkleed is gemaakt van polyester microvezel. Het garen van deze stof is gepolijst om een katoenachtig gevoel te creëren. De voering van de onderhoes is onze populaire kunstmatige konijnenhuid. De 150 g vezelvulling heeft dezelfde voordelen als dons, maar absorbeert in tegenstelling tot dons geen geur. De kunstmatige konijnenhuid is zeer comfortabel voor uw paard om te dragen, vooral voor paarden met een gevoelige huid of geschoren paarden. De voering creëert een extra isolerende laag om de lichaamswarmte van uw paard vast te houden en zorgt voor een glanzend effect op de vacht van het paard.
Vorm en grootte
De onderdeken is iets korter dan autres dekens, zodat hij geen vocht opneemt. Dankzij de kunstmatige konijnenhuid valt de deken altijd weer op zijn plaats. Dankzij de polyester microvezel blijft de deken beter zitten dan de dekens van autres. De mat wordt gesloten met een voorsluiting in combinatie met een klittenbandsluiting. Aan de achterkant zitten 2 D-ringen voor het bevestigen van een staartkoord.
Onderhoudsgids
Voor de beste prestaties kunt u de huidvriendelijke onderlaag het beste één keer per maand wassen (machinewasbaar op 30°). Het tapijt na het wassen niet in de droger drogen.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52212-03-1
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten