Damesrijjas Pénélope Paris Air Soft

Damesrijjas Pénélope Paris Air Soft

Beginnend op: € 281,33

€ 151,16

-46%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 281,33

€ 151,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesrijjas Pénélope Paris Air Soft

De iconische "Paris" wedstrijdjas in een airbag compatibele versie. Dezelfde details, crèmekleurige stiksels langs de hele jas, 3 knopen met de initialen "PL", 2 valse zakken vooraan en een vrouwelijke snit. Het enige detail is een ruimte in de rechterzak voor het koord van de airbag, en de stof is compatibel met de Airlight airbag. Paris Air Soft kan dus alleen worden gedragen, of over de Airlight airbag.
Verkrijgbaar in zwartBeschikbaar
van XXS tot L
Maatadvies: Je Airlight 2 airbag vest moet perfect passen en je moet niet te groot of te klein kiezen. Te strak en het zou gevaarlijk kunnen zijn wanneer het wordt geactiveerd, te groot en het zou ineffectief kunnen zijn.
Onderhoudsinstructies: dit gilet kan niet in de machine worden gewassen of naar de stomerij worden gebracht. Om je Airlight te onderhouden, kun je hem met de hand wassen met een mild wasmiddel, zonder te wrijven. Niet in de droger drogen of strijken. Stel het niet bloot aan hoge temperaturen (bijvoorbeeld op een radiator, bij een vlam of in een gesloten voertuig in direct zonlicht). De Airlight waistcoat mag niet opgevouwen of opgerold blijven liggen. Idealiter wordt het op een hanger bewaard op een droge plaats, uit de buurt van vocht.

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 9888110
Kleur pruim
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Wedstrijd

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten