Isolatoren voor moer-type elektrische afrasteringen Gallagher (x250)

Isolatoren voor moer-type elektrische afrasteringen Gallagher (x250)
€ 133,09
Maximaliseer de veiligheid van uw huisdieren met moerisolatoren Gallagher, een must-have voor alle elektrische afrasteringen. Dierenwinkel Gallagher
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Isolatoren voor moer-type elektrische afrasteringen Gallagher (x250)

Isolatoren voor elektrische afrasteringen met moeren Gallagher zijn essentiële accessoires voor alle dierenbezitters. Of u nu een boerderij, een ranch of slechts een paar dieren thuis hebt, met deze isolatoren kunt u uw dieren gemakkelijk beveiligen en beschermen.

Ontworpen door het beroemde merk Gallagher, dat al meer dan 80 jaar bekend staat om zijn expertise in het elektrificeren van afrasteringen, zijn deze isolatoren van onberispelijke kwaliteit. Ze zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste weers- en buitenomstandigheden en bieden een betrouwbare, langdurige bescherming voor uw dieren.

Deze gemakkelijk te gebruiken moerisolatoren zijn compatibel met alle soorten elektrische afrasteringen, of het nu gaat om draad, lint of touw. Dankzij het moersysteem kunnen ze eenvoudig worden geïnstalleerd en aangepast aan uw behoeften. U kunt een elektrische afrastering maken die past bij uw terrein en uw dieren, voor optimale veiligheid.

De veiligheid van uw dieren is een absolute prioriteit, daarom hebben Gallagher isolatoren unieke kenmerken om hun bescherming te garanderen. Hun hoogwaardige kunststof ontwerp zorgt voor optimale isolatie om elk risico op elektrische schokken te vermijden. Bovendien helpt hun speciale vorm om elektrische draden te beschermen en contact met nieuwsgierige dieren te voorkomen.

Of je nu paarden, koeien, schapen of andere dieren hebt, deze isolatoren Gallagher zijn geschikt voor alle soorten vee. Ze kunnen ook worden gebruikt voor hondenparken, tuinen of moestuinen, om te voorkomen dat wilde dieren binnenkomen en schade aanrichten.

Door te kiezen voor Gallagher isolatoren voor elektrische afrasteringen, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid om uw dieren te beschermen. Wacht dus niet langer en haal deze onmisbare isolatoren in huis voor een effectieve en veilige elektrische afrastering. Gallagher Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van dierenbescherming zijn wij de referentie op dit gebied.

Extra informatie

Merk Gallagher
Fabrikant SKU 011230
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 250