Wie zijn wij?

Welkom bij La sellerie de Maé, de online-rijwinkel voor paardenliefhebbers. Als lid van de grote Spacefoot-familie, pionier op het gebied van sport-e-commerce, begon onze reis met een passie voor de paardenwereld en haar omgeving.

We hebben in mei 2022 de website La sellerie de Maé overgenomen, maar deze bestaat al enkele jaren en heeft nog steeds een ongelooflijk potentieel om te worden ontwikkeld. We zijn er trots op dat we vandaag meer dan 200 toonaangevende merken verkopen in hun vakgebied, zoals GPA, Samshield, Hit Air, Kentucky, Horse Pilot, Antarès, Free Jump... met een doelgroep gericht op springen / eventing / dressuur. Bovendien sluiten nieuwe merken zich elke maand bij ons aan: bij ons vind je altijd wat je zoekt! We willen onze duizenden klanten een maximale keuze bieden met de best mogelijke online winkelervaring. Zo vinden elke ruiter en amazone, van beginner tot gevorderde, hun geluk op onze site. We zijn ook bezig met de ontwikkeling van een showroomproject om onze klanten persoonlijk te verwelkomen!

Onze magazijnen, strategisch gelegen in Montlouis-sur-Loire (37), spelen een centrale rol in onze activiteiten, met meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 bekende merken, zorgvuldig opgeslagen en verzonden naar alle regio's in Europa. Onze hoofdkantoren bevinden zich in Levallois-Perret, waar een gespecialiseerd team gevestigd is met als belangrijkste doel uw online winkelervaring voortdurend te verbeteren. De toekomst van La sellerie de Maé ziet er veelbelovend uit, we plannen een internationale uitbreiding naar meer dan 20 landen over de hele wereld.

Bij La sellerie de Maé, zijn onze waarden ook erg belangrijk voor ons. We worden gedreven door ambitie, niet alleen voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. We geloven in teamwork om u de beste servicekwaliteit te bieden. Ons succes versterkt alleen maar onze betrokkenheid bij voortdurende innovatie en het verleggen van de grenzen van e-commerce, altijd op zoek naar een ongeëvenaarde winkelervaring.

Dus onze missie is duidelijk: u voorzien van de ultieme uitrusting om uw prestaties te maximaliseren en uw paard te verwennen, terwijl u tijd en middelen bespaart. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe deken voor uw paard, een paar kogelbeschermers, een mooie competitiejasje of een deken voor de winter, we hebben alles wat u nodig hebt om uw paardenpassie te beleven!

Tot snel op La sellerie de Maé !

Team Maé