elektriseerder Pulsara Horse Power 18 000

elektriseerder Pulsara Horse Power 18 000
€ 170,41
Verhoog de veiligheid en prestaties van uw vee met de Electrifier Pulsara Horse Power 18 000 van Pulsara.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

elektriseerder Pulsara Horse Power 18 000

De Pulsara Horse Power 18 000 energizer is een krachtig en efficiënt apparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van huisdiereigenaren. Met het gerenommeerde merk Pulsara is dit schrikdraadapparaat ontworpen om optimale prestaties te leveren in de dierenwinkel.

Dit schrikdraadapparaat is ontworpen voor eigenaren van vee en is perfect om je dieren veilig te houden en te voorkomen dat ze ontsnappen. Of je nu paarden, koeien, schapen ofautres dieren hebt, de Horse Power 18 000 is het perfecte hulpmiddel om je dieren veilig en binnen de grenzen van je terrein te houden.

Met een vermogen van 18.000 volt kan dit schrikdraadapparaat een grote afstand overbruggen, waardoor het een ideale keuze is voor grotere gebouwen. Bovendien is de Horse Power 18 000 uitgerust met de nieuwste pulstechnologie, die een constante lading en maximale bescherming voor uw dieren biedt.

Pulsara Horse Power 18 000 is ook heel eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is het apparaat eenvoudig te vervoeren en te verplaatsen. Bovendien is dit schrikdraadapparaat uitgerust met een overbelastingsbeveiliging, zodat u het altijd veilig kunt gebruiken.

Dankzij het robuuste, duurzame ontwerp is dit schrikdraadapparaat bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor gebruik buitenshuis. Bovendien biedt de metalen behuizing extra bescherming tegen de elementen en onbedoelde schade.

De Horse Power 18 000 is ook milieuvriendelijk en verbruikt slechts een kleine hoeveelheid energie om te werken, waardoor het op de lange termijn een zuinige optie is. Bovendien heeft dit apparaat een indicatielampje dat de status van de batterij aangeeft, zodat je weet wanneer het tijd is om op te laden.

Kortom, het schrikdraadapparaat Pulsara Horse Power 18 000 is een ideale keuze voor veehouders die hun dieren willen beschermen en hun eigendom veilig willen houden. Met zijn hoge vermogen, gebruiksgemak en duurzaamheid is dit apparaat een verstandige investering voor elke huisdiereigenaar. Laat je huisdieren niet vrij rondlopen, kies Horse Power 18 000 voor totale gemoedsrustesprit.

Extra informatie

Merk Pulsara
Fabrikant SKU 084517
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1