Voeringen van box infrarouges Premier Equine Nano-Tec

Voeringen van box infrarouges Premier Equine Nano-Tec
Beginnend op: € 43,31
Ontdek de infraroodschoenvoering Premier Equine Nano-Tec voor optimale prestaties: verbetert de bloedsomloop, vermindert spierspanning en hersteltijd.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 43,31
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Voeringen van box infrarouges Premier Equine Nano-Tec

Infrarood sleeves kunnen helpen om gifstoffen te elimineren, de opbouw van melkzuur te verminderen, het bewegingsbereik te vergroten en de hersteltijd te verkorten. Dankzij de klittenbanden aan de achterkant van de voeringen kunnen ze gemakkelijk worden bevestigd aan de binnenkant van onze Infrarood Boot Wraps, Magnet Boot Wraps of Stable Boot Wraps. Ze kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt en vastgezet met verband.

Uw Nano-Tec Infrared Boot Wraps zijn zorgvuldig met de hand verpakt in een herbruikbare opbergzak met rits om uw zadel netjes te houden wanneer het niet in gebruik is en voor gemakkelijk transport.

Infrarood laarsbeschermers - De technologie achter de...

Nano-filamenten van nylon die mineralen bevatten zijn in de stofvezels gesmolten. De mineralen reflecteren de warmte en energie die het paard in het lichaam verliest in de vorm van infrarode straling. De infrarode warmte opent de bloedvaten diep in het spierweefsel, waardoor de doorbloeding toeneemt. De verhoogde bloedtoevoer naar het weefsel verlicht de spierspanning en verbetert het vermogen van het lichaam om zwellingen te verminderen, blessures te genezen en de hersteltijd te versnellen.

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER INFRAROOD NANO-TEC

Hoe lang moet ik de infrarood mouwen gebruiken?

Gebruik een half uur tot een uur per dag gedurende de eerste week, verhoog dan geleidelijk naar vier uur per dag voor een optimale behandeling. Ze kunnen tot twaalf uur blijven zitten.

Waarom infrarood mouwen gebruiken? De volgende voordelen zijn gerapporteerd...

Maximaliseert atletische prestaties - Geeft energie - Verhoogt kracht - Verbetert de circulatie - Verlicht spierspanning - Vermindert melkzuur niveaus - Verhoogt de alertheid - Verbetert het buigbereik en de spierreactietijd - Vermindert toxine niveaus - Verlicht artritis symptomen - Voorkomt rillingen - Vermindert pijn - Versnelt de hersteltijd en nog veel meerautres...


Waarschuwing: niet gebruiken op het volgende: Open wonden, tijdens zwangerschap (teven) of op drachtige merries. Bel uw dierenarts als de symptomen aanhouden.

De effectiviteit van dit product wordt aanzienlijk verhoogd bij gebruik op paarden die regelmatig trainen.

Zie ons breed assortiment paardenlaarzen.

Technische details

  • Zachte katoenen voering met infrarode voering Nano-Tec
  • Vochtafvoerend
  • Verkocht per paar
  • De Nano-Tec infrarood laarsvoeringen worden geleverd in een herbruikbare opbergzak met rits.

Onderhoudsinstructies

Machinewasbaar (30°), natuurlijke droging (infraroodtechnologie gaat de levensduur van het product mee)

  • Binnenkant: 100% katoen Nylon
  • Buitenkant: 80% katoen
  • 20% polyester

Extra informatie

Merk Premier Equine
Fabrikant SKU 1036--1036-X
Kleur rood
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene