Winterhandschoenen RSL Riders Touch Eureka

Winterhandschoenen RSL Riders Touch Eureka
Beginnend op: € 37,21
Houd je handen warm tijdens je ruiteractiviteiten met RSL Eureka winterhandschoenen, perfect voor op stal en tijdens het paardrijden!

Niet op voorraad

Beschrijving

Winterhandschoenen RSL Riders Touch Eureka

De betrouwbare metgezel voor werk op stal en paardrijden bij koud weer!

De EUREKA winter gant is de ideale keuze om je warm en beschermd te voelen tijdens het verzorgen van paarden of tijdens het paardrijden. Zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar! Gemaakt van hoogwaardige Polartec Power Dry stof, biedt deze gant optimale isolatie en ademend vermogen om je handen warm te houden zonder overmatig zweten.

De belangrijkste kenmerken in één oogopslag:

  • Polartec® Power Dry stof: Deze speciale stof staat bekend om zijn uitstekende thermische isolatie. Het houdt lichaamswarmte op betrouwbare wijze vast en zorgt ervoor dat je handen aangenaam warm blijven in koude omgevingen.
  • Ademend vermogen: Dankzij de ademende eigenschappen van het materiaal kun je rekenen op optimale ventilatie. Zo voorkom je onaangenaam zweten en houd je je handen droog.
  • Stevige constructie: De EUREKA winter gant is met zorg gemaakt en is duurzaam genoeg om aan de eisen van stalwerk en paardrijden te voldoen. Een palmpad zorgt voor de nodige grip.
  • Comfortabele pasvorm: De handschoenen zijn ergonomisch ontworpen en bieden een comfortabele pasvorm. De verlengde polsband biedt effectieve bescherming tegen de kou.
  • Eigenschappen: De gant EUREKA winterhandschoenen hebben een reflecterende strip op de rug van de hand en een glanzende applicatie op de wijsvinger, zodat je gezien kunt worden in het donker - een betrouwbare metgezel bij lage temperaturen en donkere uren.

Met EUREKA winterhandschoenen ben je goed uitgerust voor het koude seizoen en geniet je van warme, beschermde handen voor alle winterse activiteiten.

Materiaal: Polartec Power Dry 100% polyester

Extra informatie

Merk RSL Riders Touch
Fabrikant SKU 11310047-100-509
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene