Kinderlaarzen USG Pro Ride Winter

Kinderlaarzen USG Pro Ride Winter
Beginnend op: € 58,43
Rijlaarzen USG Pro Ride Winter voor junior, warm en elegant, onmisbaar in de winter voor alle cavaliers liefhebbers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderlaarzen USG Pro Ride Winter

Gevoerde rijlaarzen - houden je warm in het koude seizoen

De "Pro Ride Winter" rijlaars in klassiek zwart is een essentiële metgezel voor de koude maanden. Het kenmerkende ontwerp van de Chelsea laars, gecombineerd met een tijdloze snit, maakt ze de ideale keuze voor het winterseizoen.

Deze laarzen combineren functionaliteit en esthetiek op harmonieuze wijze. De slimme integratie van elastische inzetstukken aan de binnen- en buitenkant zorgt niet alleen voor onbeperkte bewegingsvrijheid tijdens het rijden, maar ook tijdens het werken op stal en tijdensautres winteractiviteiten. De zachte binnenvoering van synthetisch bont zorgt voor behaaglijke warmte en comfortabele bescherming van je voeten, zelfs bij koud weer.

De "Pro Ride Winter" heeft een kleine hak die geschikt is voor paardrijden en een geprofileerde zool met gemiddelde grip die zich aanpast aan de eisen van het winterweer. Dankzij de praktische gesp aan de achterkant zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken. Het hoogwaardige synthetische leer voelt niet alleen prettig aan, het is ook gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen de uitdagingen van het winterseizoen.

De "Pro Ride Winter" valt vooral op door zijn uitstekende weerstand tegen water en kou. De voering van synthetisch bont en het waterdichte materiaal maken het een betrouwbare optie voor natte en koude weersomstandigheden. Bovendien draagt het gebruik van origine dierproefvrije materialen bij aan het milieuvriendelijke ontwerp.

Kenmerken:

  • Tijdloos ontwerp
  • Warme voering van imitatiebont
  • Elastische inzetstukken
  • Zool met lichte grip
  • Synthetische materialen
  • Waterdicht tot elastische inzet
  • Aangepaste hak voor paardrijden

De "Pro Ride Winter" winter rijlaars is de perfecte keuze voor cavaliers ruiters die zelfs in het koude seizoen niet willen inleveren op comfort en functionaliteit. Het geraffineerde ontwerp, in combinatie met de voering van synthetisch bont, maakt het een essentiële metgezel voor winterse rijavonturen.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 12100002-435
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior