Airbag vest voor meisjes USG [Grootte XL]

Airbag vest voor meisjes USG [Grootte XL]
€ 534,37
Bescherm je dochter op de rug van een paard met EquiAirbag Flexi, de extra beschermingsmodule voor het lichaam USG niveau 3. Voor jonge ruiters!

Niet op voorraad

Beschrijving

Airbag vest voor meisjes USG

EquiAirbag® voor Flexi, uitbreidingsmodule EquiAirbag voor gebruik met Flexi modellen van USG bodyguards, niveau 3 van USG.

De uitbreidingsmodule kan eenvoudig op de achterkant van de Flexi modellen worden geplaatst. Het is gecertificeerd volgens EN 1621-4 (indien geactiveerd). EquiAirbag kan opnieuw worden opgeladen indien onbeschadigd.
Eenvoudige bediening, groot comfort port en veel waar voor uw geld! De uitbreidingsmodule EquiAirbag beschermt de hele wervelkolom, van de nek tot het stuitbeen, en voorkomt dat het hoofd heen en weer wordt geslingerd. EquiAirbagDe Airbag® biedt de mobiliteit en flexibiliteit die nodig zijn om veilig te vallen.

In tests vertoonde de Airbag een doorgelaten kracht van slechts 0,9 kN, een uitstekende waarde vergeleken met het maximale niveau dat door de norm wordt vereist, namelijk 9 kN. EquiAirbag wordt in slechts 80/85 milliseconden opgeblazen.

EquiAirbag® is gepatenteerd. Praktisch, eenvoudig en veilig.

De extra module EquiAirbag wordt geactiveerd door een speciale kabel die aan de rechtervoorkant van het zadel is bevestigd. Wanneer de ruiter op het punt staat point zich los te maken van zijn paard, activeert de activeringskabel automatisch EquiAirbag. De ruiter zit nooit vast aan het paard. Wanneer EquiAirbag® is opgeblazen, is het mogelijk om vrij te bewegen, verder te rijden, op of van het paard te stappen en kan de ruiter opstaan en zich verwijderen uit gevaarlijke situaties. Je kunt EquiAirbag® zonder problemen gebruiken voor alledaags rijden. Hij is daarom perfect voor wedstrijden of trainingen en kan onbeperkt worden opgeladen als hij niet beschadigd raakt.

Gewicht (incl. 45 g gaspatroon): 1.100 Gramm
Kleur: Zwart, Klaar voor gebruik met 1 kooldioxidepatroon.

De "Eco Flexi", " Flexi", "Flexi Motion" en "Flexi Evolution" bodyprotectors met de EquiAirbag add-on module zijn gecertificeerd volgens EN 13158-2018 / BETA niveau 3 en EN 1621-4.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 13150001-100-354
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat XL - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior