Polyamide paarden muilkorf met rubber en riemen USG

Polyamide paarden muilkorf met rubber en riemen USG
Beginnend op: € 40,28
Paardrijden: ontdek de polyamide muilkorf met rubber en riemen USG voor het comfort en de veiligheid van je paard.

Niet op voorraad

Beschrijving

Polyamide paarden muilkorf met rubber en riemen USG

De polyamide muilkorf voor paarden met rubber en riemen USG is een must-have voor alle ruiters die zich zorgen maken over het welzijn van hun paard tijdens rijsessies. Deze muilkorf is ontworpen door het beroemde merk USG, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige ruiteruitrusting, en is de perfecte combinatie van functionaliteit en comfort voor je paard.

Deze muilkorf is gemaakt van sterk, duurzaam polyamide en biedt optimale bescherming tegen beten en verwondingen. Het rubber aan de bovenkant van de muilkorf beperkt schuren en irritatie van de paardenneus, wat zorgt voor een aangename port, zelfs tijdens lange sessies.

Verstelbare riemen bij de nek en bij de keel zorgen voor een perfecte pasvorm voor de morfologie van je paard en bieden optimale ondersteuning en bewegingsvrijheid. Bovendien zijn deze riemen voorzien van ontgrendelingsgespen rapide, zodat je de muilkorf gemakkelijk om- en afdoet.

Deze muilkorf is ideaal voor paarden die de neiging hebben om te kauwen of zich agressief gedragen naar autres paarden. Het kan ook gebruikt worden tijdens grondwerksessies om afleiding te beperken en het paard te helpen concentreren.

Dit muilkorf, dat perfect geschikt is voor paardrijden, is ook een verstandige keuze voor paarden die deelnemen aan wedstrijden of parades, waar het belangrijk is om kalm en beheerst gedrag te handhaven.

Naast de praktische toepassingen is deze muilkorf ook esthetisch aantrekkelijk, met zijn eenvoudige, elegante ontwerp met het USG merklogo. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle paardenrassen.

Kortom, de polyamide muilkorf voor paarden met rubber en riemen USG is een essentieel accessoire voor veilig rijden en het welzijn van je paard. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk USG om je paard te voorzien van de best mogelijke uitrusting.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 16150002-399
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene