Kattenverzorging FELIWAY Classic (x3) [Grootte 48 ml]

Kattenverzorging FELIWAY Classic (x3) [Grootte 48 ml]
€ 81,72
Kalmeer je kat met Feliway Classic. Drie keer meer welzijn voor je huisdier, van Feliway.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Kattenverzorging FELIWAY Classic (x3)

Feliway Classic kattenverzorging (x3) is een must-have product voor alle kattenliefhebbers. Met zijn unieke formule, ontwikkeld door het merk Feliway, biedt deze behandeling een praktische en doeltreffende oplossing om je kat te kalmeren en te troosten. Met de drie flesjes kun je genieten van een langdurige behandeling voor je favoriete huisdier.

Feliway is een merk dat in de dierenwinkelwereld bekend staat om zijn producten van superieure kwaliteit en zijn inzicht in de behoeften van katten. Dankzij hun expertise en passie voor dieren hebben ze deze behandeling ontwikkeld, speciaal om gestreste of angstige katten te kalmeren.

Of je kat nu last heeft van verlatingsangst, omgevingsveranderingen of stressvolle situaties zoals reizen of een bezoek aan de dierenarts, Feliway Classic Cat Care (x3) kan een ideale oplossing zijn om een kalmerende en geruststellende omgeving te bieden. Het kan ook worden gebruikt om ongewenst gedrag zoals urine markeren of overmatig krabben te helpen voorkomen.

Dit verzorgingsproduct is gemakkelijk te gebruiken, spray het gewoon op de plekken waar je kat het meest vertoeft, zoals haar mandje, kussen of speeltjes. De natuurlijke formule met synthetische feromonen bootst de gezichtsferomonen van je kat na en creëert een gevoel van veiligheid en welzijn voor je huisdier.

Feliway Classic (x3) bevat geen medicatie, is veilig voor je kat en kan met een gerust hart gebruikt worden. Bovendien betekent het praktische formaat van drie flesjes dat je altijd een behandeling bij de hand hebt.

Geef je kat het beste met Feliway Classic (x3) kattenverzorging van Feliway. Dit kalmerende en effectieve product is een must-have voor alle katteneigenaren die hun huisdier een serene omgeving willen bieden die bevorderlijk is voor zijn welzijn. Bestel nu en geef je kat de behandeling die hij verdient!

Extra informatie

Merk FELIWAY
Fabrikant SKU 1821480
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 48 ml - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 3