Rijhelm Pikeur Abus Airluxe Chrome

Rijhelm Pikeur Abus Airluxe Chrome

Beginnend op: € 403,28

€ 362,95

-10%
Een elegante en veilige ruiterhelm ontworpen door Pikeur voor een ongeëvenaarde ruiterervaring. Ontdek Abus Airluxe Chrome!

Niet op voorraad

Beschrijving

Rijhelm Pikeur Abus Airluxe Chrome

De Pikeur Abus Airluxe Chrome rijhelm is een kwaliteitskeuze voor alle cavaliers rijliefhebbers. Deze helm is gemaakt door het beroemde merk Pikeur en combineert stijl en veiligheid voor een optimale rijervaring.

Deze helm is speciaal ontworpen voor de paardensport en heeft een robuuste, lichtgewicht schaal van polycarbonaat die maximale bescherming biedt bij een val of botsing. De Abus Airluxe technologie zorgt voor een optimale luchtcirculatie door de meerdere ventilatiekanalen, waardoor je hoofd koel en comfortabel blijft, zelfs op lange trainingsdagen.

De helm heeft ook een memory foam binnenvoering, die zich perfect aanpast aan de vorm van je hoofd voor een persoonlijke pasvorm en optimaal comfort. Bovendien is de voering uitneembaar en wasbaar, zodat je je helm na elk gebruik schoon en fris kunt houden.

Qua stijl maakt de Pikeur Abus Airluxe Chrome helm altijd indruk. Het strakke, moderne ontwerp wordt aangevuld met een chromen afwerking die hem een luxe uitstraling geeft. Het Pikeur logo staat ook op de voorkant van de helm, waarmee je laat zien dat je gehecht bent aan dit gerenommeerde merk in de wereld van het paardrijden.

Of je nu competitief of recreatief rijdt, deze helm voldoet aan al je verwachtingen op het gebied van comfort, veiligheid en stijl. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en het verstelsysteem aan de achterkant zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige pasvorm.

Al met al is de Pikeur Abus Airluxe Chrome rijhelm een essentiële investering voor elke rijder die veiligheid en stijl belangrijk vindt. Aarzel niet en koop deze helm van topkwaliteit om optimaal te genieten van je passie voor paardrijden.

Extra informatie

Merk Pikeur
Fabrikant SKU 191000-601-390
Kleur glanzend middernachtblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Polo vizier