Paardendeken HorSeven 300g

Paardendeken HorSeven 300g
Beginnend op: € 139,10
Geef je paard een staldeken HorSeven 300g, een combinatie van comfort en vernuft voor een uitzonderlijke ruiterervaring.

Niet op voorraad

Beschrijving

Paardendeken HorSeven 300g

De HorSeven stalbedekking maakt indruk met zijn innovatieve functionaliteit en vernuft, die je paard vanaf dag premier zal waarderen.

Kenmerken:

  • Ademend
  • Buitenmateriaal: Duurzaam, gewatteerd 600 D polyester
  • 300 g Thinsulate vulling
  • Extra groot schoftkussen
  • Afneembare, elastische beenriemen
  • Staartkoord, inclusief vervangbaar PVC-staartkoord
  • In maat verstelbare kruisbanden
  • In maat verstelbare dubbele T-haak borstsluiting
  • Vier extra klittenbandogen voor het bevestigen van een regenhoes

Gebruik

Met een dikke vulling van 300 g is de deken perfect voor koude dagen. Maar dat is nog niet alles: in een paar eenvoudige stappen kan de stabiele HorSeven deken worden omgetoverd tot een knusse, warme outdoordeken met behulp van de HorSeven regenhoes of outdoordeken.

Materiaal en uitrusting

De HorSeven hoes straalt eenvoudige elegantie uit. Met zijn robuuste 600D buitenmateriaal biedt de extra warme winterhoes bescherming tegen de kou. Het duurzame, gewatteerde buitenmateriaal van de deken is zeer ademend en waterafstotend, dus paddock is geen probleem. Het binnenmateriaal is gemaakt van een zacht, zijdeachtig polyester dat de vacht voedt en glad houdt. Het hoogtepunt van de deken is de extra grote, zachte schoftvulling van synthetisch lamsleer. Het voordeel ligt voor de hand: de vulling is extreem zacht, voorkomt schuur- en drukpunten en het deken is uiterst comfortabel om te dragen.

Bevestiging

De HorSeven staldeken heeft twee voorsluitingen op de borst, afgesloten met T-haken en in maat verstelbaar. De T-haken zijn bevestigd aan in lengte verstelbare klittenbandsluitingen, waardoor de deken HorSeven kan worden aangepast aan verschillende paardenmorfologieën. De deken sluit bij de buik met kruisbanden die in maat verstelbaar zijn. Gecombineerd met afneembare, elastische beenriemen en een revolutionaire staartriem met een PVC hoes voor optimale hygiëne, garandeert de deken een stevige pasvorm, zelfs in beweging, en gewoon een goed algemeen gevoel.

Extra informatie

Merk HorSeven
Fabrikant SKU 20730001-132-125
Kleur marine
Kleur Blauw
Basisgewicht 100