Mid grip rijbroek eaSt R2 Performance

Mid grip rijbroek eaSt R2 Performance
Beginnend op: € 200,66
Domineer je discipline met de eaSt R2 Performance rijbroek en zijn optimale grip. Ontworpen door cavaliers, voor kampioenen.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 200,66
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Mid grip rijbroek eaSt R2 Performance

Met de eaSt R2 Men's Performance Jumping pant bieden we cavaliers in het performance segment een broek die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van materiaal, functionaliteit en comfort. Ontworpen voor gebruik het hele jaar door, kun jeeaSt 's kenmerkende kniebroek perfect combineren met onze layering outerwear.


De Performance Jumping Pant eaSt R2 voor heren is onze interpretatie van de klassieke en tijdloze performance broek met kniestukken. Het hoogwaardige Italiaanse materiaal garandeert maximale elasticiteit en functionaliteit - de ademende broek voelt aan als een tweede huid. De kniekussens, ontworpen door eaSt, zorgen voor optimale grip op het zadel, ongeacht de discipline. Riemlussen, een zachte beenmanchet en twee smartphonezakken ronden de praktische en comfortabele kenmerken af.


MeteaSt R2 Performance Jumping hebben zowel professionals als ambitieuze amateurs cavaliers de perfecte keuze gemaakt voor gebruik het hele jaar door. De broek kan elegant en functioneel gecombineerd worden met alle tops eaSt - in lijn met onze layering-filosofie en onze wens om minimalistisch design te combineren met topprestaties.


Samenstelling:



  • 86% polyamide

  • 14% elastaan


Eigenschappen;



  • Riemlussen

  • Zakje voor mobiele telefoon aan beide zijden

  • Goede vochtoverdracht en ademend vermogen

  • Silicone kniebeschermers

  • Zacht gebreide zoom

Extra informatie

Merk eaSt
Fabrikant SKU 2306
Kleur amandel
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Middengreep