Superzachte bareback-rijmat voor paarden QHP

Superzachte bareback-rijmat voor paarden QHP
Beginnend op: € 176,41
Bied je paard ongeëvenaard comfort met de superzachte barebackpad QHP. Prestaties en welzijn voor het rijden.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 176,41
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Superzachte bareback-rijmat voor paarden QHP

De superzachte barebackpad voor paarden QHP is een essentieel accessoire voor alle cavaliers ruiters. Ontworpen door ruiterspecialisten QHP, biedt deze deken je paard ongeëvenaard comfort tijdens bareback rijsessies.

Deze deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast. De dikke schuimvulling helpt de rug van je paard te beschermen tegen stoten en schuren en biedt optimaal comfort tijdens het trainen.

Dankzij de anatomische snit past deze deken zich perfect aan de morfologie van je paard aan, voor een goede ondersteuning en evenwichtige verdeling van het ruitergewicht. Bovendien zorgt de speciale vorm bij de schoft voor drukontlasting en voorkomt het pijnlijke drukpunten.

Naast functioneel is deze barebackpad ook esthetisch aantrekkelijk met zijn elegante, moderne ontwerp. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voegt een vleugje stijl toe aan je rijkleding.

Of je nu een beginner of een ervaren ruiter bent, de QHP superzachte barebackdeken zal je ideale bondgenoot zijn voor een comfortabele en plezierige rijervaring. Aarzel niet langer en geef je paard het beste met deze topkwaliteit deken.

Extra informatie

Merk QHP
Fabrikant SKU 3181-ZW
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene