Rijmat voor paarden QHP Ontario

Rijmat voor paarden QHP Ontario
Beginnend op: € 70,53
Kies voor comfort en prestaties met de bareback paardrijdeken QHP Ontario, het ideale accessoire voor paardrijden.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 70,53
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rijmat voor paarden QHP Ontario

De bareback riding deken QHP Ontario is een must-have voor elke ruiter met een passie voor paardrijden. Deze deken is ontworpen door hippische specialisten QHP en is speciaal aangepast voor bareback rijsessies.

Deze deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort voor je paard tijdens het rijden. De ergonomische vorm vormt zich perfect naar de rug van je paard en verdeelt het ruitergewicht gelijkmatig.

De QHP Ontario barebackdeken is ook voorzien van memory foam, dat zich aanpast aan de morfologie van je paard en extra ondersteuning biedt. Bovendien zorgt het antislip oppervlak voor een goede grip voor meer stabiliteit tijdens het bareback rijden.

Of je nu rijdt voor je plezier of voor wedstrijden, deze deken is een echte bondgenoot voor jou en je paard. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij jouw stijl en uitrusting.

Naast de technische kwaliteiten is deze deken ook gemakkelijk te onderhouden. Je kunt hem op lage temperatuur in de wasmachine wassen, zodat hij er op zijn best blijft uitzien.

Geef je paard het beste comfort en ondersteuning tijdens je bareback rijsessies met de QHP Ontario deken. Het elegante ontwerp en de praktische eigenschappen maken het een ideale keuze voor elke ruiter die zich bekommert om het welzijn van zijn paard. Bestel nu en ontdek zelf waarom deze deken een must-have is voor alle paardrijliefhebbers.

Extra informatie

Merk QHP
Fabrikant SKU 3223-CRE
Kleur crème
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene