Hark voor valet met rode steel Kerbl

Hark voor valet met rode steel Kerbl
Beginnend op: € 11,08
Ontdek de Kerbl valet rake met rood handvat, onmisbaar voor het onderhoud van je stal tijdens je rijsessies.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 11,08
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hark voor valet met rode steel Kerbl

Deze enkele hark met rood handvat Kerbl is een essentieel hulpmiddel voor elke paardenliefhebber. Gemaakt door het gerenommeerde merk Kerbl, is deze hark ontworpen om het schoonmaken van stallen en paddocks te vergemakkelijken.

Het ergonomische rode handvat biedt een comfortabele grip en stelt je in staat om nauwkeurig en efficiënt te werken. Bovendien is elle slijtvast en duurzaam, waardoor langdurig gebruik gegarandeerd is.

De hark heeft sterke, goed geplaatste tanden waarmee je gemakkelijk vuil, stro en hooi opraapt. Het is ook léger en gemakkelijk te hanteren, waardoor het een ideale keuze is voor mensen van alle leeftijden en maten. tous.

Of je nu een paardeneigenaar bent of een professionele ruiter, deze hark is een essentieel hulpmiddel voor het onderhouden van een schone en veilige omgeving voor je paarden. Het praktische ontwerp en de superieure kwaliteit maken het een vertrouwde keuze voor dagelijkse schoonmaaktaken.

Voeg deze enkele hark met rood handvat Kerbl toe aan je collectie ruiteruitrusting en je zult niet teleurgesteld zijn. Hij is perfect geschikt voor gebruik in stallen, paddocks en maneges en houdt je werkruimte in een mum van tijd brandschoon.

Als fervent ruiter weet je point hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap te hebben om je paarden te verzorgen. Dus kijk niet verder dan Kerbl, de enkele hark met rood handvat is de perfecte keuze voor het eenvoudig en effectief schoonmaken van jouw paardenomgeving. Bestel nu en profiteer van een product van topkwaliteit om je te helpen met al je schoonmaaktaken.

Extra informatie

Merk Kerbl
Fabrikant SKU 32812
Kleur rood/zilver
Kleur Zilver
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1