Hoefverzorgingspasta voor paarden Absorbine Magic Cushion Xtreme [Grootte 1,8 kg]

Hoefverzorgingspasta voor paarden Absorbine Magic Cushion Xtreme [Grootte 1,8 kg]
€ 126,04

Niet op voorraad

Beschrijving

Hoefverzorgingspasta voor paarden Absorbine Magic Cushion Xtreme

Geconcentreerde hoefverzorgingspasta. "Magic Cushion Xtreme" vermindert hoefwarmte binnen 1 uur en helpt problemen in verband met hoefschokken en trauma te verlichten. De formule werkt snel en langdurig om verlichting te bieden in de zool en het kikkergebied.

- Vermindert de hoefverwarming aanzienlijk gedurende 24 uur.

- Werkt binnen het eerste uur na aanbrengen.

- Gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

- Kan eenmalig worden gebruikt of onder de schoen en de zool worden aangebracht en tijdens het beslaan blijven zitten.

Gebruiksaanwijzing: reinig alle delen van de hoef grondig met een hoefbeitel en een stijve borstel. Vanwege de kleverige aard van de ingrediënten, draag handschoenen bij het aanbrengen van het product. Bedek de hele zool en kikker met Magic Cushion Xtreme tot een dikte van ongeveer 1,5 cm. Zo nodig afdekken met papier of plastic folie en zwachtelen met een zelfklevende strip. Zo nodig elke 24-48 uur herhalen. Kan gebruikt worden onder strijkijzers en platen.

Samenstelling: Hars, Essence terpentijn, natuurlijke ledervezel, jodium.

Waarschuwing: Gevaar: ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als hij wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Kan huidallergie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Giftig voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Bevat: terpentijn, jodium.

Veiligheidsmaatregelen: indien medisch advies vereist is, moet het product of het etiket beschikbaar zijn. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en alle andere ontstekingsbronnen. Niet roken. BIJ INADEMING: bel een antigifcentrum/arts. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden.

Extra informatie

Merk Absorbine
Fabrikant SKU 383009
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 1,8 kg - Standaard Franse maten
Geslacht N/A
Leeftijdsgroep N/A