Waterdichte rijlaarzen Premier Equine Vinci

Waterdichte rijlaarzen Premier Equine Vinci
Beginnend op: € 78,60
De Premier Equine Vinci waterdichte rijlaars: de ideale keuze om je voeten droog en comfortabel te houden tijdens je ruiteractiviteiten.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 78,60
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte rijlaarzen Premier Equine Vinci

Het Vinci ontwerp bevat het allerbeste op het gebied van waterdichte schoeiseltechnologie om je voeten droog en comfortabel te houden tijdens alledaagse ruiteractiviteiten.

_x000D_

Deze korte laarzen zijn gemaakt van leer met een zachte textuur van hoge kwaliteit, zijn volledig waterdicht en hebben verstevigingen op de teen en hiel van microvezelleer voor extra duurzaamheid. De constructie van de laars bevat een uniek waterdicht membraan. De high-tech HydroGuard barrière bevat microscopisch kleine poriën die voorkomen dat waterdruppels de laars binnendringen, terwijl het een constante luchtstroom en verbeterd ademend vermogen mogelijk maakt.

_x000D_

Deze laarzen met korte constructie hebben een hybride zool die geschikt is voor paardrijden, ruiter- en veldactiviteiten. De innovatieve zool en binnenzool hebben een dempingssysteem van schuim met dubbele dichtheid, anatomisch ontworpen om de belasting op de voet te verminderen. De antislip buitenzool zorgt voor een veilige ondergrond op de meeste buitenoppervlakken en in stijgbeugels.

_x000D_

Combineer voor optimaal comfort met een Tenere rijbroek.

_x000D_

Voor een waterdichte boerenlaars hoef je niet verder te zoeken dan de Vallenia County Boots.

_x000D_

Geïmporteerd.

Extra informatie

Merk Premier Equine
Fabrikant SKU 504410-50449
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder