Waterdichte bescherming Kentucky

Waterdichte bescherming Kentucky
€ 41,65
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Waterdichte bescherming Kentucky

Voorkomt schuren aan borst en schoft
- Verdeelt de druk gelijkmatig
- Kunstkonijnenhuid op de binnenflap
- Waterdicht aan de buitenkant
- Te combineren met alle soorten dekens
Wat speciaal is
Geen zorgen meer over schuurplekken op de schouders of schoft met de paarden slab Kentucky. De BIB egaliseert de druk die de deken uitoefent op de borst of de schoft van het paard. De pad kan worden gebruikt in combinatie met alle soorten tapijten. En nu kun je de BIB ook gebruiken als het regent.
Stoffen & materialen
De buitenstof van de BIB is 100% perzikpolyester en bevat een waterdichte coating. De flap die in direct contact staat met de huid van het paard is bekleed met kunstmatige konijnenhuid. Dit uiterst zachte materiaal voelt uiterst comfortabel aan.
Vorm en grootte
Dit is een kussen met twee flappen die je aan de voorkant van het kleed plaatst, waar de voorste sluitingen zitten. Eén flap komt aan de binnenkant van de deken, direct tegen de borst van het paard. De andere flap haakt dan aan de buitenkant van het tapijt om de BIB op zijn plaats te houden. Beide randen van de BIB hebben inkepingen om ervoor te zorgen dat de BIB op zijn plaats blijft.
Onderhoudsvoorschriften
The Horse BIB Waterproof is wasbaar op 30 graden. Laat de slab op natuurlijke wijze drogen. Na meer dan 5 keer wassen van de slab adviseren wij u een fluorkoolbehandeling toe te passen.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52315-01-F
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene