Leren rijlaarzen voor meisjes Premier Equine Elnaro

Leren rijlaarzen voor meisjes Premier Equine Elnaro

Beginnend op: € 53,39

€ 39,40

-26%
Leren kinderlaarzen van paddock met elegant look en gepersonaliseerd comfort voor wedstrijden of dagelijkse activiteiten. Ontdek ze hier!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 53,39

€ 39,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Leren rijlaarzen voor meisjes Premier Equine Elnaro

Deze leren kinderlaarzen van paddock zijn het product van hippische traditie en erfgoed. Ze zijn gemaakt van het beste leer en hebben een elegante en iconische vorm.

De semi-gepolijste lederen buitenkant en de stijlvolle lijnen creëren een stijlvolle esthetiek voor activiteiten op het erf en tijdens het rijden of als onderdeel van een casual outfit.

Elastische zijveters helpen de laars rond de enkel te vormen en zorgen voor een gemakkelijke pasvorm, met ons PE-embleem in het midden.

De binnenzool biedt steun, stabiliteit en het gevoel van een op maat gemaakte pasvorm voor een hele dag draagcomfort.

Een dempingssysteem van schuim met dubbele dichtheid is anatomisch ontworpen om de belasting van de voet door de impact van het lopen te verminderen, met gerichte ondersteuning in de hiel, de boog en de voorvoet, waardoor schokken worden geabsorbeerd en blijvend comfort wordt geboden.

Combineer met een paar Loros Junior Half Chaps voor de look van een hoge laars met de veelzijdigheid en flexibiliteit van een halve laars. Draag met een rijbroek junior en een rijtop junior.

Technische details

  • Premium lederen bovenkant
  • Premium lederen voering
  • Vereenvoudigde voorsluiting
  • Elastisch zijpaneel
  • Zachte vierkante teen
  • Spoorsteun aan de achterkant
  • Uitstekende ondersteuning van de voetboog
  • Verstevigd stijgbeugelbeschermingspaneel
  • Treklipjes aan de achterkant
  • Rubberen buitenzool
  • Comfort binnenzool
  • PE-merkteken

Onderhoudsinstructies

Wij raden u aan alle producten die u tijdens het reinigingsproces gebruikt eerst te testen op een verborgen gedeelte van het leer om er zeker van te zijn dat ze compatibel zijn en de gewenste afwerking bieden.

Gebruik een zachte borstel of een vochtige spons om het vuil rondom de laars voorzichtig te verwijderen. Let vooral op de rits en de rand van de zool.

Spoel een doek uit in schoon, warm water en wring hem voorzichtig uit, zodat er een flinke hoeveelheid vocht in blijft zitten.

Vervolgens adviseren wij een zelfschuimende schoenreiniger te gebruiken. Breng het schuim spaarzaam aan op de gehele buitenschoen en veeg voorzichtig met zachte ronddraaiende bewegingen het resterende vuil weg - dit voorkomt strepen.

Veeg overtollig schuim af met een schone doek.

Laat het leer op natuurlijke wijze drogen, uit de buurt van directe warmtebronnen.

U kunt een speciale leerwas of crème aanbrengen om de eigenschappen van het leer te behouden.

Als afwerking adviseren wij een beschermende spray aan te brengen die het leer beschermt tegen water, vlekken en vooral urine, die het leer na verloop van tijd kunnen aantasten.

Tip: De rits is een van de belangrijkste functionele elementen van uw laars. Om hem te onderhouden, opent u hem en veegt u na elk gebruik vet en stof weg. Dit zorgt voor een soepele ritssluiting en voorkomt dat vuil de rits blokkeert of splijt.

Extra informatie

Merk Premier Equine
Fabrikant SKU 55003-55002
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior