Set van 4 paardenbouten voor zachte/diepe grond Premier Equine

Set van 4 paardenbouten voor zachte/diepe grond Premier Equine

€ 8,07

€ 6,83

-15%
Maathulp
Ontdek onze set van 4 paardenbouten Premier Equine voor zachte/diepe grond - gegarandeerde prestaties en veiligheid!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Product Details

Beschrijving

Details

Set van 4 paardenbouten voor zachte/diepe grond Premier Equine

De nagels worden gewoon in een voorgevormd gat in het ijzer van uw paard geschroefd, gemaakt door uw hoefsmid. Al onze spijkers vereisen een standaard 3/8" Whitworth voorgevormd gat.

Wij adviseren u de beste spike te kiezen voor de grond - zacht of hard - en uw prestatie-eisen. Wij raden u aan een afgeronde kop aan de binnenzijde van het ijzer te gebruiken om verwondingen aan het andere been te voorkomen.

Je set dekhengsten moet een verscheidenheid aan dekhengsten van verschillende vormen bevatten, afhankelijk van de behoeften van je paard, een kraan om de draad van het dekhengat schoon te maken voor gebruik, een moersleutel en dekhengsten.

Dekhengsten moeten altijd worden afgedopt als ze niet worden gebruikt, om te voorkomen dat stenen en vuil het gat binnendringen of beschadigen.

Daarnaast kan het de moeite waard zijn te investeren in een magnetische metalen schaal die voorkomt dat de noppen verloren gaan en ook handig is om ze terug te vinden als ze in het gras vallen.

Wij raden u aan de gaten in uw noppen de dag voor een wedstrijd te controleren om er zeker van te zijn dat de schroefdraad van de schoen intact is en dat de noppen correct worden aangebracht.

Maak je schoenplaatjes na gebruik schoon en berg ze droog op.

Wij raden u aan nopjes te gebruiken om ervoor te zorgen dat het voorgevormde gat vrij blijft van vuil.

Het aanbrengen van de schoenplaat


Voordat u het tapeind aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat het voorgevormde gat vrij is van vuil. Het kan nuttig zijn een kraan te gebruiken om overtollig vuil te verwijderen.

Begin met het inschroeven van de binnenste tapbout door deze met de klok mee met uw vingers te draaien en zorg ervoor dat de schroefdraad van de tap gelijkmatig in het gat dringt.
Zodra de basis van de tapbout in contact is met de schoen, is het raadzaam een sleutel te gebruiken en de tapbout een laatste kwartslag te draaien om deze op zijn plaats te houden.

Nuttige tips


Het kan nuttig zijn te investeren in een magnetisch schaaltje bij het aanbrengen van noppen. Dit helpt om de draadeinden bij elkaar te houden bij het manoeuvreren rond het paard en is ook handig om draadeinden terug te vinden die in de grond kunnen verdwalen.

Veiligheidsinstructies


Raadpleeg altijd uw hoefsmid en dierenarts voordat u dekhengsten aanbrengt.
Beschadigde dekhengsten moeten altijd onmiddellijk worden verwijderd.

Wij raden aan om hoefijzers onmiddellijk na het rijden te verwijderen.

Spikes moeten langzaam worden geïntroduceerd en niet langdurig worden gebruikt om uw paard te laten wennen aan de gewijzigde tractie.

Zie ons assortiment eventinglaarzen voor uitzonderlijke beenbescherming.

Set van 4 paardenbouten voor zachte/diepe grond Premier Equine
Extra informatie

Extra informatie

 • Merk : Premier Equine
 • Fabrikant SKU : 6118
 • Kleur : metaal
 • Kleur : Zilver
 • Maat : TU - Maathulp
 • Geslacht : Gemengd
 • Leeftijdsgroep : Volwassene
 • Team : N/B
 • Karakteristiek : N/B
 • Assortiment : N/B
 • Hoofdmateriaal : N/B
 • Binnen 24 uur verzonden : N/B