Donsjack Whis Coach

Donsjack Whis Coach

Beginnend op: € 302,45

€ 272,74

-10%
Donsjack Whis Coach: Blijf warm deze winter met het Coach Whis jack, waarmee je de temperatuur naar wens kunt aanpassen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 302,45

€ 272,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack Whis Coach

De Coach jassen zijn ideaal voor koudere dagen en winterse omstandigheden. Met deze jassen kun je zelf bepalen hoeveel warmte je wilt. Druk gewoon op de knop aan de binnenkant van je jas om de verwarmingselementen op de rug en in de zakken aan de voorkant te activeren. Stel vervolgens de gewenste temperatuur in met de bijbehorende applicatie op je telefoon. De verwarmingselementen worden aangestuurd door een externe batterij met USB-aansluiting (niet meegeleverd) in een binnenzak.

De temperatuur van de verwarmingselementen kan op twee manieren worden geregeld: via de knop op de jas en via de iWarm 3 app. Als je op de knop drukt, licht deze blauw op en wordt de temperatuur ingesteld op de koudste stand. Als je nogmaals op de knop drukt, wordt hij oranje en staat de temperatuur op de stand "medium". Druk nogmaals op de knop voor de warmste stand. De knop wordt dan rood.

Je kunt de app gebruiken om de temperatuur nog nauwkeuriger in te stellen. Als de knop op de jas brandt, kan de applicatie via Bluetooth met de jas worden verbonden. Het is belangrijk om de I Warm3 applicatie te downloaden en niet de I Warm4 applicatie. Deze I Warm4 applicatie werkt niet optimaal in combinatie met de Coach jassen en er kan zelfs een fout optreden!

Eigenschappen:
Buitenschaal: 100% nylon, waterdicht Voering: 290T 100% polyester

- Verwarmingselement op de rug en in de twee voorzakken
- Metalen sleutelhanger met haarelastiek in de binnenzak
- Geribde manchetten
- Binnenzak met ritssluiting speciaal ontworpen voor de externe batterij (niet inbegrepen)
- Binnenzak voor je apparaat WHIS met rubberen opening voor het doorvoeren van het snoer van je apparaat WHIS
- Verstelbare onderkant met elastisch koord
- Unisex model. We raden aan de maattabel te raadplegen voor de juiste maat.

Wasvoorschriften:
- Sluit alle ritsen
- Wassen op 30 graden met een maximaal centrifugetoerental van 800 rpm
- Vermijd het gebruik van chemicaliën en wasverzachters
- Gebruik geen wasdroger
- Zorg ervoor dat het aansluitsnoer in de binnenzak zit met de rits dicht.

Gebruik:
Plaats de externe batterij altijd in de zak met de point oplaadknop naar boven, zodat de kabel niet onnodig trekt wanneer deze op de externe batterij wordt aangesloten. Zo voorkomt u dat de knop aan de buitenkant losraakt of dat de sluiting breekt.

Garantie:
Er geldt een garantie van één jaar op elektrische en verwarmingselementen, kabels en ritsen, mits de jas op de juiste manier is gebruikt en goed is onderhouden. Na het eerste jaar zijn de reparatiekosten voor rekening van de klant.

Extra informatie

Merk Whis
Fabrikant SKU 651176-L011-9
Kleur donkere marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene