Pediflex olie Ravene [Grootte 1 L]

Pediflex olie Ravene [Grootte 1 L]
€ 27,17
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Pediflex olie Ravene

Multifunctionele vloeistofolie.
VOORDELEN: Kracht en hydratatie.
- Hydrateert en voedt diep-
Hoornbestendigheid-
Wand, zool en kikkerVoordelen
: Handige, schone toepassing.
- De applicator borstel is geïntegreerd in de dop, dus geen vieze borstels meer die rondslingeren en al het verzorgingsmateriaal verknoeien!
- Vloeiend in alle seizoenenTip
: Pediflex is de essentie van het assortiment! Het kan op de hele voet worden aangebracht en kan in alle seizoenen worden gebruikt, op natte of droge voeten. Altijd in je verzorgingstas!
Gebruiksaanwijzing: Breng PEDIFLEX gemakkelijk met het geïntegreerde borsteltje aan op de hele voet: wand, zool en kikker. Goed afsluiten na gebruik.
Bijbehorende producten: Ons advies: Combineer de werking van PEDIFLEX met die van PEDICADE op de kikker, als deze beschadigd is. U kunt het onderhoud van de zolen en vorken loskoppelen van het onderhoud van de buitenwanden die specifieke behoeften kunnen hebben op het gebied van hydratatie of bescherming: PEDIFLEX aan de onderkant van de voet en een van onze PEDIGARD blonde of zwarte zalven aan de bovenkant.
Samenstelling: Vloeibare olie op basis van natuurlijke plantaardige producten, waaronder koolzaadolie, laurierolie en essentiële eucalyptusolie.

Extra informatie

Merk Ravene
Fabrikant SKU 718015100
Kleur transparante
Kleur Wit
Maat 1 L - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene