Dubbelzijdige hoefbeitel met synthetisch handvat Premiere

Dubbelzijdige hoefbeitel met synthetisch handvat Premiere
€ 7,56
Ontdek de dubbelzijdige hoefbeitel met synthetisch handvat Premiere, het essentiële gereedschap voor ruiters. Ontworpen voor veeleisende ruiters cavaliers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Dubbelzijdige hoefbeitel met synthetisch handvat Premiere

De dubbelzijdige hoefbeitel met synthetisch handvat Premiere is een essentieel hulpmiddel voor elke ruiter. Ontworpen door het beroemde merk Premiere, combineert deze hoefbeitel kwaliteit, prestaties en comfort voor effectief poetsen.

Dankzij het ergonomische synthetische handvat biedt deze hoefbeitel optimale grip en is hij eenvoudig te hanteren, ideaal voor regelmatig gebruik. Bovendien kan hij dankzij het dubbelzijdige ontwerp worden aangepast aan elke situatie: aan de ene kant een zachte borstel om de hoeven van je paard voorzichtig schoon te maken, en aan de andere kant een stevige klauw om het meest hardnekkige vuil te verwijderen.

Deze hoefbeitel is speciaal ontworpen voor paardenliefhebbers en is een echte bondgenoot tijdens je verzorgingssessies. Het reinigt de hoeven van je paard effectief en grondig voor optimale hygiëne.

Of je nu een beginner of een ervaren ruiter bent, deze hoefbeitel voldoet aan al je behoeften en helpt je bij je dagelijkse verzorgingssessies. Het elegante, moderne ontwerp, in de kleuren van het merk Premiere, maakt het ook een aantrekkelijk accessoire om toe te voegen aan je ruiteruitrusting.

Kijk niet verder dan de dubbelzijdige hoefbeitel met synthetisch handvat Premiere en geef je paardenvriend het allerbeste. Maak optimaal gebruik van dit essentiële hulpmiddel om de hoeven van je paard eenvoudig en effectief te onderhouden tijdens je rijsessies.

Extra informatie

Merk Premiere
Fabrikant SKU 746923-B001-000
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten