Baucher paardenbit met koperen ruitje Premier Equine Hanging

Baucher paardenbit met koperen ruitje Premier Equine Hanging
Beginnend op: € 38,27
Baucher paardenbit Premier Equine Hanging - Het ideale bit om buigen aan te moedigen zonder irritatie dankzij het koperen mondstuk en duurzaam roestvrij staal.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 38,27
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baucher paardenbit met koperen ruitje Premier Equine Hanging

De Hanging wang is een vast wangbit dat buiging aanmoedigt, waardoor het bijzonder nuttig is voor paarden met een hoge hoofddracht. Het kan ook nuttig zijn voor paarden die onzeker zijn over het bit, omdat de beweging in de mond wordt beperkt.

Het dubbelgebroken mondstuk met koperen kussentje verdeelt de druk gelijkmatig over de tong en de mond, bevordert het speekselen en vermindert het notenkraker-effect van een enkelgebroken bit. Gemaakt van roestvrij staal, het meest gebruikte materiaal voor paardenbitten, is het duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, smaakloos en roest niet.

Afmetingen
Volgens onze maattabel zijn de A en B afmetingen van dit bit:
A=16mm
B=110mm

Roestvrijstalen paardenbitjes...
Roestvrij staal is het meest gebruikte materiaal voor paardenbitjes, omdat het duurzaam is, gemakkelijk schoon te maken en niet roest. Sommige van onze roestvrijstalen bitten hebben koperen mondstukken die een warm gevoel geven en het paard aanmoedigen om te kwijlen en het bit te accepteren. Roestvrijstalen bitten zijn geschikt voor een breed scala aan paarden en zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, zodat u het juiste bit kunt kiezen voor uw paard en uw discipline.

Combineer uw bit met een van onze anatomische hoofdstellen.

Let op: om gezondheids- en hygiënische redenen kan dit bit niet worden geretourneerd als het uit het model wordt gehaald.

Technische details

  • Vaste en hangende wangen
  • Dubbelgebroken roestvrijstalen mondstuk met koperen kussentje
  • Kan helpen paarden met een hoge hoofddracht te verzachten.
  • Kracht van het bit : Licht
  • Dit bit is BD-conform

Onderhoudsinstructies

Om een goede hygiëne te bevorderen en de levensduur van je paardenbit te beschermen, adviseren wij het volgende verzorgingsregime na elk gebruik.

1. Spoel je bit na elk gebruik af onder de kraan om speeksel of vuil op het oppervlak te verwijderen.

2. Gebruik een spons of zachte doek om overtollig vuil van het bit af te vegen, met bijzondere aandacht voor de gewrichten en scharnieren.

3. 3. Laat het bit op natuurlijke wijze drogen.

Extra informatie

Merk Premier Equine
Fabrikant SKU 8080-45-8080-6
Kleur zilver
Kleur Zilver
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene