Isolatoren voor 2-weg elektrische ankerhekken Gallagher (x4)

Isolatoren voor 2-weg elektrische ankerhekken Gallagher (x4)

€ 15,52

€ 13,97

-10%
Upgrade je elektrische afrastering met Gallagher isolatoren voor optimale bescherming van je huisdier. Kwaliteit gegarandeerd Gallagher.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Isolatoren voor 2-weg elektrische ankerhekken Gallagher (x4)

De 2-weg anker isolatoren voor elektrische afrasteringen van Gallagher zijn de ideale accessoire voor alle huisdiereigenaren. Of u nu paarden, koeien of schapen hebt, met deze isolatoren kunt u een sterke en duurzame elektrische afrastering maken om uw dieren en uw eigendom te beschermen.

Vervaardigd door het gerenommeerde merk Gallagher, zijn deze isolatoren gemaakt van hoogwaardige materialen om betrouwbare prestaties en een lange levensduur te garanderen. Dankzij hun innovatieve ontwerp kunnen ze in beide richtingen worden gebruikt, waardoor ze maximale flexibiliteit en efficiëntie bieden bij het installeren van uw elektrische afrastering.

Gallagher 2-weg ankerisolatoren voor elektrische afrasteringen zijn ook heel gemakkelijk te installeren. Ze zijn compatibel met de meeste houten of metalen palen en kunnen gebruikt worden met verschillende maten elektrische draad. Bovendien zijn ze door hun ergonomische vorm gemakkelijk te hanteren en aan te passen aan uw behoeften.

Als u deze isolatoren bij uw elektrische afrastering gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw dieren veilig zijn en dat uw eigendom goed beschermd is. Een elektrische afrastering is een effectieve en humane manier om uw huisdieren veilig te houden, en is bovendien betaalbaarder en gemakkelijker te onderhouden dan een traditionele afrastering.

Of u nu een professionele huisdiereigenaar bent of gewoon huisdieren thuis hebt, Gallagher 2-weg anker elektrische afrasteringsisolatoren zijn een verstandige investering in veiligheid en gemoedsrust opesprit. Wacht niet langer om uw huisdieren en uw eigendom te beschermen met deze isolatoren van topkwaliteit. Vertrouw op Gallagher, het toonaangevende merk in de dierenbenodigdhedenindustrie, om u te voorzien van betrouwbare, hoogwaardige producten. Bestel nu en geniet van veilige, effectieve elektrische afrasteringen voor uw huisdieren.

Extra informatie

Merk Gallagher
Fabrikant SKU 010905
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 4