Kalmerende en antiseptische massageolie voor paarden Horse Master Super Liniment [Grootte 3,78 L]

Kalmerende en antiseptische massageolie voor paarden Horse Master Super Liniment [Grootte 3,78 L]

€ 95,76

€ 92,58

Ontdek onze verzachtende en antiseptische paardenmassageolie Horse Master Super Liniment voor gezonde, ontspannen spieren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Kalmerende en antiseptische massageolie voor paarden Horse Master Super Liniment

SUPER LINIMENT is een massageoplossing op basis van natuurlijke plantenextracten en aromatische kruiden met verzachtende en antiseptische eigenschappen. SUPER LINIMENT wordt in het bijzonder aanbevolen voor de ledematen en spieren van atletische paarden: - voor het werk om de spieren op te warmen, vooral bij stijfheid. - na intensief werk om het herstel te bevorderen. Aceton, gedeïoniseerd water, menthol, bijvoetolie, kaliumjodide, thymol, chlooroxylenol.

SUPER LINIMENT wordt gebruikt op de ledematen, rug, schouders en nieren.
- Voor het sporten: 15 tot 30 minuten voor het werk inwrijven op de gevoelige delen die opgewarmd moeten worden (spieren of gewrichten).
- Na het sporten: het product aanbrengen op de ledematen en vervolgens rustbanden omdoen, of 3 dopjes verdunnen in 10L water, de wattenschijfjes impregneren alvorens de bandages de hele nacht om te doen. Niet spoelen in de ochtend en de handeling gedurende drie opeenvolgende nachten herhalen.
Let op: niet wrijven in rustbanden

Extra informatie

Merk Horse Master
Fabrikant SKU 013090438
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 3,78 L - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene