Leren rijhandschoenen RSL Riders Touch Osaka

Leren rijhandschoenen RSL Riders Touch Osaka
Beginnend op: € 33,17
Ontdek de gant lederen rijlaarzen van topkwaliteit OSAKA van RSL Riders Touch voor ultiem comfort tijdens je ruitersessies."

Niet op voorraad

Beschrijving

Leren rijhandschoenen RSL Riders Touch Osaka

gant Ontdek de nobele gant rijlaarzen OSAKA!

OSAKA is de ultieme leren rijlaars voor ultiem comfort, onovertroffen functionaliteit en eigentijds design. Het combineert eersteklas geitenleer op de palm voor optimale grip en duurzaamheid met lichtgewicht micro-mesh op de rug voor onbeperkte bewegingsvrijheid en optimale temperatuurregeling.

Deze RSL rijhandschoenen bieden niet alleen ongeëvenaard comfort, ze staan ook synoniem voor moderne, sportieve stijl. Het gebruik van hoogwaardig geitenleer op de palm zorgt voor een gevoelige verbinding tussen de ruiterhand en de teugels, terwijl het innovatieve micro-mesh zorgt voor een uitstekende pasvorm en optimale luchtcirculatie.
Dankzij het gereduceerde ontwerp in een unisex look en de afwezigheid van opvallende elementen zoals stras en mica, is de gant OSAKA geschikt voor alle gelegenheden en smaken.
Ontdek de perfecte combinatie van traditie en innovatie met onze hoogwaardige leren rijhandschoenen.

Let op onze onderhoudsinstructies:
Om de levensduur van het leer te behouden, raden we aan de handschoenen met de hand te wassen. Maak de onderhoudsroutine compleet met regelmatige verzorging van het leer om de schoonheid en functionaliteit van de handschoenen te behouden.

Materiaalsamenstelling: 100% geitenleer voor de palm en 80% polyester en 20% elastaan voor de manchet.

Extra informatie

Merk RSL Riders Touch
Fabrikant SKU 11320013-115-509
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene