Leren rijhandschoenen RSL Riders Touch Chicago

Leren rijhandschoenen RSL Riders Touch Chicago
Beginnend op: € 42,25
Ontdek onze Lederen Rijhandschoenen RSL Riders Touch Chicago, een klassieker uit de RSL Riders Touch Riders Touch collectie voor een onvergelijkbare rijervaring.

Niet op voorraad

Beschrijving

Leren rijhandschoenen RSL Riders Touch Chicago

CHICAGO - een echte lederklassieker uit de RSL Riders Touch collectie!
De heerlijk soepele handschoenen van hoogwaardig nappa-geitenleer combineren alle eigenschappen voor maximaal comfort en uitstekende functionaliteit tijdens het rijden. Ze creëren een gevoelige verbinding tussen de ruiterhand en de teugels.
leer is een puur natuurproduct en staat voor duurzaamheid en een lange levensduur, die voor ons erg belangrijk zijn. De inzetstukken en kleine perforaties op de vingers zorgen voor optimale klimaatbeheersing en mobiliteit. De zigzagnaden op de rug van de hand en aan het uiteinde en de klittenbandsluiting met wijdteverstelling vullen de toch al uitstekende pasvorm aan en zorgen voor een optimale pasvorm in de hand. Deze gant rijhandschoen is geschikt voor alle seizoenen.
De handschoenen kunnen niet in de wasmachine gewassen worden en moeten met de hand gewassen worden om beschadiging van het leer te voorkomen. Na het reinigen moet er goed op worden gelet dat het leer soepel blijft.
Materiaalsamenstelling: 95% leer, 5% lycra

Extra informatie

Merk RSL Riders Touch
Fabrikant SKU 11320014-100-510
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder