Terrarium lamp Aquarium Systems Eco T5 Unit Ferguson Zone 3 [Grootte 54 W]

Terrarium lamp Aquarium Systems Eco T5 Unit Ferguson Zone 3 [Grootte 54 W]
€ 90,74
Geniet van de kwaliteitsverlichting van de Eco T5 Zone 3 vanAquarium Systems voor je terrarium, tegen een betaalbare prijs. Geef uw dieren het beste.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Terrarium lamp Aquarium Systems Eco T5 Unit Ferguson Zone 3

De Eco T5 Zone 3-unit (54W - 1170mm) is toegevoegd aan het assortiment om kwaliteitsverlichting te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen toegang heeft tot goede UV-verlichting. Deze lichtgewicht eenheid met één lamp en geïntegreerde reflector combineert een HOT5-lamp van Reptile Systems met een betrouwbare, flikkervrije elektronische ballast, allemaal in één handig pakket. Hij heeft een afneembare reflector van 103° die een brede verspreiding van het licht mogelijk maakt dankzij het onbeklede, sterk reflecterende oppervlak en een van de best mogelijke resultaten biedt voor een unit van dit type.

De lampen van Reptile Systems zijn ontworpen om het profiel van zonlicht zo dicht mogelijk te benaderen, om een volspectrumlamp te produceren met gebalanceerde UVA- en UVB-stralen, die uitstekende natuurlijke kleuren produceert. We erkenden de noodzaak van UV-licht van goede kwaliteit, zodat reptielen het kunnen omzetten in D3 door middel van een reeks chemische gebeurtenissen. Dit proces is zelfregulerend en is essentieel voor reptielen om calcium uit hun voeding op te nemen, waardoor het risico op metabolische botziekten wordt geëlimineerd.

De meest moderne en verlichte manier om de UV-vereisten van je reptiel te bepalen is het gebruik van de Ferguson Zones. Deze zones zijn onderverdeeld in UV-vereisten en natuurlijke koeleigenschappen voor de gekozen soort. Zoek je huisdier op de kaart, of een dier waarvan het gedrag sterk lijkt op dat van je huisdier, en je ziet de zone die je nodig hebt.

Je vindt deze informatie gemakkelijk op onze verpakkingen om je te helpen de juiste keuze te maken voor jou en je huisdier. Onze kaarten geven je de juiste afstandswaarden voor je basking sites, zodat je de juiste fotografische gradiënt in je verblijf krijgt. Installeer je lamp 30 cm of meer van je basking sites - wat wordt aanbevolen voor de gezondheid van je ogen - en we geven ook minimale veilige afstanden aan vanwege de kracht van onze lampen en het gebruik ervan.

De Eco T5-unit wordt geleverd met een gratis montagekit, verbindingskabel, rechte connectors en netsnoer en biedt uitzonderlijk veel waar voor je geld en levert uitstekende resultaten voor diegenen die prestaties willen voor een betaalbare prijs.

Het Eco T5-apparaat kan in serie of rechtstreeks worden aangesloten op maximaal tien autres compatibele apparaten, waardoor het ideaal is voor beheerders met grote of meerdere behuizingen.

De IP50 is geschikt voor droge vivaria of kan met uitstekende resultaten worden gemonteerd op gaaskasten.

De Eco T5-unit is momenteel verkrijgbaar in de volgende maten:

24W - 570mm
39W - 870mm
54W - 1170mm

Vanwege het budgetkarakter van deze uitzonderlijke unit is hij NIET compatible met Reptile Systems T5 New Dawn LED, maar is hij geschikt voor alle standaard T5 fluorescentie reptielen- en vogellampen.

Er zit 2 jaar garantie op om je gemoedsrust te garanderenesprit.

Extra informatie

Merk Aquarium Systems
Fabrikant SKU 120033
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 54 W - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1