Laarzen USG Pro Ride

Laarzen USG Pro Ride
Beginnend op: € 52,38
USG Pro Ride laarzen: tijdloze elegantie voor ruiterliefhebbers. Ontdek de must-have achterzadelaars.

Niet op voorraad

Beschrijving

Laarzen USG Pro Ride

De klassieke rijlaars

De "Pro Ride" rijlaars in elegant zwart belichaamt de tijdloze klassieker van rijlaarzen. Het ontwerp in de stijl van een Chelsea laars met een klassieke snit maakt deze laars tot een veelzijdige metgezel voor dagelijks rijden. Deze laars past moeiteloos bij verschillende outfits en is altijd eigentijds.

De intelligente constructie van de rijlaars biedt opmerkelijke flexibiliteit dankzij elastische inzetstukken aan de binnen- en buitenkant. Dit garandeert niet alleen onbeperkte bewegingsvrijheid tijdens het rijden, maar ook tijdens stalwerkzaamheden en andere activiteitenautres. Het aangenaam gladde binnenmateriaal is vrij van storende naden en zorgt voor maximaal comfort.

Met een kleine hak voor paardrijden en een profiel met gemiddelde grip is de enkellaars perfect geschikt voor de eisen van de paardensport. De praktische gesp aan de achterkant maakt het gemakkelijk om de laarzen aan en uit te trekken. Het gladde synthetische leer waarvan de laarzen zijn gemaakt voelt niet alleen prettig aan, het is ook heel gemakkelijk te onderhouden.

Een ander voordeel van dePro Ride rijlaars is de waterdichtheid, die doorloopt tot aan de elastische inzet. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor slecht weer en natte omstandigheden. Bovendien bevatten deze laarzen geenorigine dierlijke materialen, waardoor ze een veganistische optie zijn.

Kenmerken :

  • Tijdloos ontwerp
  • Elastische inzetstukken
  • Zool met lichte grip
  • Synthetische materialen
  • Waterdicht tot aan de elastische inzet
  • Aangepaste hak voor paardrijden

De "Pro Ride" rijlaars is de ideale keuze voor cavaliers ruiters die op zoek zijn naar een klassieke, veelzijdige en functionele rijlaars die zowel tijdens het rijden als voor diverse activiteiten op stal indruk maakt. De combinatie van een tijdloos ontwerp, een comfortabele pasvorm en doordachte functies maakt het een essentiële metgezel voor alledaags rijden.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 12100001-443
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene