Laarzen Crosslander Boston

Laarzen Crosslander Boston
Beginnend op: € 100,78
Tem de wind en regen met Crosslander Boston laarzen, die comfort en Breathopren technologie combineren voor je activiteiten outdoor.

Niet op voorraad

Beschrijving

Laarzen Crosslander Boston

Goed uitgerust tegen weer en wind:
Met de halfhoge outdoorlaarzen Crosslander "Boston", met hun aangename comfort en Breathopren voering, blijven je voeten droog en warm, zelfs in koude en natte omstandigheden! Ze zijn waterdicht, hebben een gewatteerd voetbed en bieden thermische bescherming tot -20°C. De flexibele boord van het bovenwerk is dankzij de elasticiteit bijzonder comfortabel op het been en kan ook gemakkelijk binnenstebuiten worden gekeerd. Een riempje aan de achterkant maakt het aantrekken van de laars eenvoudig. De stevige zool zorgt voor goede grip, zelfs op modderige ondergrond.

Met Crosslander sokken en merinowollen anti-teek sokken kun je met deBoston outdoorschoen uren in de kou doorbrengen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bevroren tenen.

Speciaal voor buitenactiviteiten, hondentraining, tuinieren of zelfs jagen, deze schoen kan het allemaal. Jarenlange ervaring en vooral aandacht voor de behoeften van gebruikers maken van Crosslander® laarzen duurzame en effectieve outdoor metgezellen.

Extra informatie

Merk Crosslander
Fabrikant SKU 12450003-270-436
Kleur antraciet/zwart
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene