Damesrijpak USG Aixplorer Air

Damesrijpak USG Aixplorer Air
Beginnend op: € 453,70
Veiligheid en comfort gegarandeerd voor vrouwelijke ruiters met de Equiairbag Aixplorer Air damesrijairbag van Equiairbag.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesrijpak USG Aixplorer Air

De nieuwe EquiAirbag® AIXPLORER airbag waistcoat van USG is waar veel cavaliers rijders op hebben gewacht:

Een discrete airbag voor meer veiligheid, die weinig ruimte inneemt en optimale bewegingsvrijheid biedt! Om het bovenlichaam te beschermen tegen stoten (nek, borst, buik en rug) is het zwarte vest gemakkelijk aan en uit te trekken en heeft het stretch mesh inzetstukken aan de zijkanten voor een goede klimaatbeheersing. Net als bij de autres EquiAirbag ® modellen, klikt de band voor het losmaken van de airbag eenvoudig op het zadel. Bij een val wordt de geïntegreerde CO2-patroon van 45 gram geactiveerd en wordt de airbag supersnel opgeblazen, natuurlijk! Eenmaal opgeblazen, laat het vest na je val heel snel leeglopen (ongeveer 15 tot 20 seconden) om de druk te laten ontsnappen.

Met de navulpatronen (item 1315 0006) en het meegeleverde gereedschap kan een nieuwe patroon eenvoudig worden geplaatst, zelfs door niet-ingewijden. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Het vest is dus een herbruikbaar product dat je lang - en vooral veilig - zal vergezellen op je dagelijkse reizen.

DeEquiAirbag AIXPLORER won de tweede plaats bij de Equitana 2023 Innovation Awards.

Het vest wordt gebruiksklaar geleverd, met een reeds geïnstalleerde CO2-cartridge en een hulpmiddel om de cartridge te vervangen.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 13150018-100-302
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene