Zadeltrolley voor Horka

Zadeltrolley voor Horka

€ 100,78

€ 91,94

-9%
Haal het meeste uit je rit met deHorka zadeltrolley, waarmee je je zadel gemakkelijk kunt vervoeren voor meer comfort onderweg.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Zadeltrolley voor Horka

DeHorka zadeltrolley is een essentieel accessoire voor elke paardrijliefhebber. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Horka, combineert deze trolley functionaliteit en kwaliteit om het vervoeren van je zadel gemakkelijk te maken.

Deze trolley is speciaal ontworpen voor cavaliers en is het perfecte hulpmiddel om je zadel veilig en comfortabel te vervoeren. Met zijn stevige staal structure kan hij het gewicht van elk formaat zadel probleemloos dragen. Bovendien is hij dankzij de ergonomische vorm gemakkelijk en moeiteloos te hanteren.

DeHorka zadeltrolley is niet alleen praktisch, maar ook erg elegant. Met zijn slanke, moderne ontwerp voegt hij een vleugje elegantie toe aan je ruiteruitrusting. Je kunt hem met trots meenemen naar wedstrijden en uitstapjes.

Dankzij de slijtvaste rubberen wielen kan deze trolley op alle soorten terrein gebruikt worden, of het nu zand, gras of grind is. Je kunt je zadel dus gemakkelijk van de ene plek naar de andere vervoeren zonder je zorgen te maken over obstakels.

DeHorka zadeltrolley is ook erg praktisch om op te bergen. Dankzij de inklapbare structure kun je hem gemakkelijk opbergen in je auto of stal. Zo kun je ruimte besparen en je opslagruimte netjes houden.

Of je nu een amateur of een professionele ruiter bent, deHorka zadeltrolley zal je onmisbare bondgenoot zijn om het reizen met je zadel makkelijker te maken. Wacht dus niet langer en voeg dit essentiële accessoire nu toe aan je ruiteruitrusting!

Extra informatie

Merk Horka
Fabrikant SKU 145713-2
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten