Wedstrijdjas voor dames Pikeur Isalie

Wedstrijdjas voor dames Pikeur Isalie

Beginnend op: € 301,34

€ 271,20

-10%
Verbeter je ruiterstijl met de dames showjas Pikeur Isalie, een kwaliteitsstuk van Pikeur.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 301,34

€ 271,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Wedstrijdjas voor dames Pikeur Isalie

De Pikeur Isalie dames wedstrijdjas is een must-have voor alle ruiters met een passie voor paardensport. Ontworpen door het beroemde merk Pikeur, combineert deze jas elegantie en prestaties om je te vergezellen tijdens je ruiterwedstrijden.

Het jack Pikeur Isalie is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een grote weerstand en duurzaamheid. De ademende stretchstof biedt optimale bewegingsvrijheid, zodat je je volledig kunt concentreren op het paardrijden. Bovendien verbetert de slanke pasvorm je silhouet en biedt het onvergelijkbaar comfort.

Dit wedstrijdjack is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft vrouwelijke details zoals strass-knopen en satijnen inzetstukken op de zakken. Het zorgt ervoor dat je opvalt op het wedstrijdveld, terwijl je elegant en verfijnd blijft.

Het Pikeur Isalie jack is ook zeer functioneel, met zakken met rits en een double-breasted sluiting. Je kunt je kleine spullen bij de hand houden, terwijl je er de hele dag geweldig uitziet.

Of je nu deelneemt aan spring-, dressuur- of eventingwedstrijden, de jas Pikeur Isalie voldoet aan al je eisen. De tijdloze stijl past bij alle paardensportdisciplines en zorgt ervoor dat je kunt schitteren op het podium.

Kortom, de Pikeur Isalie damesjas is een echt juweel voor alle gepassioneerde ruiters. De mix van stijl, comfort en prestaties maakt het een must-have in je ruitergarderobe. Dus trakteer jezelf op dit uitzonderlijke stuk voor je volgende wedstrijd.

Extra informatie

Merk Pikeur
Fabrikant SKU 151500-541-290
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene