Gladde sokken Pikeur

Gladde sokken Pikeur
Beginnend op: € 23,14
Ontdek Pikeur gladde sokken, een vleugje comfort voor je rijsessies met de kwaliteit en stijl van het merk Pikeur.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 23,14
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gladde sokken Pikeur

Pikeur gladde sokken zijn een essentieel accessoire voor elke ruiter met een passie voor paardrijden. Deze sokken zijn gemaakt door het beroemde merk Pikeur en combineren comfort en elegantie om u te begeleiden tijdens uw meest intensieve rijsessies.

Deze sokken zijn van uitzonderlijke kwaliteit en gemaakt van hoogwaardige materialen voor maximale duurzaamheid. Hun zachte, rekbare stof zorgt voor een perfecte pasvorm rond je voeten, waardoor je een tweede-huid gevoel krijgt. Bovendien voorkomt de platte teennaad schuren en irritatie, voor optimaal comfort tijdens lange uren in het zadel.

Pikeur smooth socks zijn ook voorzien van ademende technologie die vocht en transpiratie afvoert rapide. Je voeten blijven dus droog en comfortabel, zelfs tijdens intensieve inspanningen. Bovendien houdt de lichtgewicht, ademende stof je de hele dag koel, waardoor ze ideaal zijn voor warme zomerdagen.

Naast hun functionaliteit hebben deze sokken een stijlvol, modern ontwerp, trouw aan de esthetiek van het merk Pikeur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen perfect bij alle stijlen en outfits. Of je nu de voorkeur geeft aan neutrale tinten of felle kleuren, je vindt zeker een paar sokken dat bij je past.

Dankzij hun sterkte en duurzaamheid zijn Pikeur gladde sokken een langetermijninvestering voor elke ruiter. Je kunt ze keer op keer dragen zonder dat ze hun vorm of kleur verliezen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en kunnen ze in de wasmachine worden gewassen zonder risico op beschadiging.

Of je nu een beginnende ruiter bent of een doorgewinterde deelnemer, Pikeur gladde sokken zijn een geweldige keuze als aanvulling op je paardrijoutfit. Ze bieden comfort, prestaties en stijl zodat je je volledig op je paard kunt concentreren.

Voeg deze kwaliteitssokken vandaag nog toe aan je ruitercollectie. Bestel nu Pikeur gladde sokken en maak je klaar voor de ultieme rijervaring.

Extra informatie

Merk Pikeur
Fabrikant SKU 172100-380-390
Kleur nachtblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene