Elastisch paardenvliegenmasker Horze

Elastisch paardenvliegenmasker Horze
Beginnend op: € 17,13
Zeg vaarwel tegen vliegen met het elastische vliegenmasker voor paarden Horze - de ideale metgezel voor je sportieve dier.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 17,13
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Elastisch paardenvliegenmasker Horze

Het elastische vliegenmasker Horze is het essentiële accessoire om je paard te beschermen tegen vervelende insecten tijdens buitenactiviteiten. Dit masker is gemaakt door het beroemde merk Horze, dat gespecialiseerd is in dierenbenodigdheden, en is speciaal ontworpen voor paarden.

Dankzij de elasticiteit past dit masker zich perfect aan de morfologie van je paard aan voor optimaal comfort. Het is gemakkelijk op te zetten en af te doen, en hindert de activiteit van je paard niet. Bovendien laat het lichtgewicht, ademende materiaal lucht circuleren, waardoor het hoofd van je paard niet oververhit raakt.

Het Horze vliegenmasker is de ideale oplossing om je paard te beschermen tegen vliegen, muggen en autres vliegende insecten. Het bedekt de ogen, oren en snuit en biedt volledige bescherming tegen beten en onaangename jeuk. Je paard kan volop genieten van het buitenleven, zonder last te hebben van insecten.

Bovendien heeft dit masker UV-bescherming om de gevoelige huid van je paard te beschermen tegen zonnestralen. Het is ook waterbestendig, dus je kunt het zelfs bij nat weer gebruiken. Het elegante, moderne ontwerp maakt het een trendy accessoire voor je paard.

Het Horze vliegenmasker is een duurzame investering in de gezondheid en het welzijn van je paard. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor tous alle soorten paarden. Ga je gang en geef je trouwe metgezel de bescherming die hij verdient met het vliegenmasker Horze.

Extra informatie

Merk Horze
Fabrikant SKU 22975-150
Kleur geel (banaan)
Kleur Geel
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene