Wedstrijdbroek Pikeur Linn SD

Wedstrijdbroek Pikeur Linn SD
Beginnend op: € 194,03
De Pikeur Linn SD wedstrijdbroek: comfort, elegantie en prestaties voor een onberispelijke look in de paardensport.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 194,03
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Wedstrijdbroek Pikeur Linn SD

De Pikeur Linn SD wedstrijdbroek is een must-have voor alle cavaliers ruiterliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Pikeur, combineert deze broek elegantie, comfort en functionaliteit tot in de perfectie.

Gemaakt van topkwaliteit stof, biedt deze broek een goede pasvorm die zich perfect aanpast aan de vorm van je lichaam, terwijl optimale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. Dankzij de stretch microvezel samenstelling past hij zich aan alle lichaamsvormen aan en biedt hij onvergelijkbaar comfort, zelfs op lange dagen in het zadel.

Of je nu wedstrijden rijdt of gewoon traint, de Pikeur Linn SD broek houdt je gezelschap met stijl en efficiëntie. Door de zorgvuldige afwerking en het elegante ontwerp is de broek een echte aanwinst voor je paardrijoutfit. Bovendien past de tijdloze zwarte kleur perfect bij al je wedstrijdtops.

Qua functionaliteit ontbreekt het deze broek niet aan troeven. Ze heeft zakken aan de voor- en achterkant, zodat je je kleine benodigdheden gemakkelijk kunt opbergen. De hoge taille en de haak-en-knoopsluiting zorgen voor optimale ondersteuning en een perfecte pasvorm, de hele dag lang.

Of je nu recreatief of competitief rijdt, de Pikeur Linn SD broek voldoet aan al je verwachtingen. Hun onberispelijke kwaliteit en duurzaamheid maken ze tot een verstandige investering voor de meest veeleisende ruiters cavaliers.

Kortom, Pikeur Linn SD wedstrijdbroeken zijn een must-have voor alle ruiterliefhebbers die op zoek zijn naar een broek die stijlvol, comfortabel en functioneel is. Wacht niet langer om jezelf te trakteren op dit product van topkwaliteit en een vleugje stijl toe te voegen aan je rijoutfits.

Extra informatie

Merk Pikeur
Fabrikant SKU 246305-486-10
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1