Hondentuig Ruffwear Flagine

Hondentuig Ruffwear Flagine

Beginnend op: € 90,65

€ 81,58

-10%
Klaar voor elk buitenavontuur met je hond? Het Ruffwear Flagine harnas is het ideale accessoire voor veilige wandelingen!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,65

€ 81,58

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hondentuig Ruffwear Flagine

Het Ruffwear Flagine hondentuig is een essentieel accessoire voor alle buitenavonturen met je trouwe viervoeter. Dit harnas is gemaakt door het gerenommeerde merk voor dierenbenodigdheden Ruffwear en is ontworpen om je hond comfort, veiligheid en duurzaamheid te bieden.

Het Flagine harnas is ideaal voor buitensportactiviteiten zoals wandelen, trektochten en canicross. Dankzij de lichtgewicht, ademende netconstructie biedt het optimale ventilatie en voorkomt het dat uw hond oververhit raakt tijdens het sporten. Bovendien vormt de ergonomische vorm zich perfect naar het lichaam van uw hond voor een comfortabele pasvorm.

Veiligheid is ook een prioriteit voor Ruffwear, daarom is het Flagine harnas voorzien van een versterkte aluminium V-ring voor het bevestigen van de riem en een reflecterende band voor betere zichtbaarheid in het donker. U kunt dus met een gerust hart van uw activiteiten genieten, wetende dat uw hond goed beschermd is.

Naast de praktische functies is het Ruffwear Flagine harnas ook een aantrekkelijk accessoire. Met zijn strakke design en felrode kleur zal uw hond de meest stijlvolle hond in het park zijn! Bovendien is het een stevig en duurzaam harnas dat lang meegaat, zelfs na vele avonturen.

Al met al is het Ruffwear Flagine hondentuig een must-have voor alle hondeneigenaren die graag op ontdekking gaan en avontuurlijke avonturen willen beleven in de natuur. Of je nu een fervent wandelaar bent of een canicross liefhebber, dit harnas voldoet aan je behoeften en geeft je hond het comfort en de veiligheid die hij nodig heeft. Wacht dus niet langer en rust jezelf uit met het beste voor je trouwe metgezel met het Ruffwear Flagine harnas!

Extra informatie

Merk Ruffwear
Fabrikant SKU 30551-042S2
Kleur basaltgrijs
Kleur Grijs