ovale kinderkam Kerbl

ovale kinderkam Kerbl
€ 3,19
Laat je kinderen kennismaken met paardrijden met het ovale kinderhoofdstel Kerbl, voor een sterke band en onvergelijkbare vrijheid in alle veiligheid.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 12 of 14 dagen

Beschrijving

ovale kinderkam Kerbl

Paardrijden is een sport waar veel kinderen van houden. Het geeft ze een gevoel van vrijheid en een band met dieren. Om ze te helpen voor hun rijdieren te zorgen, is het belangrijk om ze de juiste hulpmiddelen te geven. Daarom presenteren we de Kerbl ovale currykam, speciaal ontworpen voor jongeren cavaliers.

Gemaakt door Kerbl, een merk dat bekend staat om zijn expertise in ruitersportartikelen, is deze currykam perfect om de passie van je kind voor paardrijden te ondersteunen. Het ovale ontwerp maakt het gemakkelijk en comfortabel voor kleine handjes om vast te houden. Bovendien is elle licht van gewicht en makkelijk te hanteren, waardoor het ideaal is voor gebruik door kinderen.

De currykam is een essentieel hulpmiddel voor het borstelen en reinigen van de vacht van je paard of pony. Dankzij de roestvrijstalen tanden kan elle gemakkelijk vuil, dode haren en kleine onzuiverheden uit de vacht van het dier verwijderen. Dankzij de ovale vorm kun je zachtjes borstelen, zonder het risico dat je je metgezel verwondt. Je kind kan zijn paard dus in alle veiligheid verzorgen.

Deze kam is ook geschikt voor gevoelige paarden, dankzij de zachte rubberen tanden die de huid van het dier zachtjes masseren voor een zachte borstelbeurt. Elle is ook geschikt voor tous alle haartypes, court of lang. Je kind kan het dus gebruiken op tous de paarden in de stal, zonder van gereedschap te hoeven wisselen.

Als ouder kun je gerust zijn dat deze kam van hoge kwaliteit is en veilig voor je kind. Elle is ontworpen met robuuste, duurzame materialen om het intensieve gebruik van jonge cavaliers te weerstaan. Bovendien is elle gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden voor langdurig gebruik.

De Kerbl ovale kinderkam is het perfecte accessoire om je kind te helpen genieten van het paardrijden. Of ze nu hun eigen pony borstelen of helpen met klusjes in de stal, deze kam is van onschatbare waarde bij het verzorgen van paarden. Geef je kind een kwaliteitshulpmiddel, aangepast aan hun leeftijd en passie voor paardrijden, met de ovale kinderkam Kerbl.

Extra informatie

Merk Kerbl
Fabrikant SKU 32821
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1