Metalen spaanvork zonder handvat Kerbl

Metalen spaanvork zonder handvat Kerbl
€ 28,22
Krijg het schoonmaken van spaanders onder de knie met de metalen vork Kerbl, het ideale gereedschap voor paardenliefhebbers en paardeneigenaren."
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Metalen spaanvork zonder handvat Kerbl

De Kerbl handloze metalen spaanvork is een essentieel hulpmiddel voor tous paardeneigenaren en liefhebbers van paardrijden. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Kerbl, is deze vork speciaal ontworpen om je werk gemakkelijker te maken bij het schoonmaken van box en stallen.

Dankzij de hoogwaardige metalen constructie is deze vork zowel sterk als duurzaam. Elle is ontworpen om intensief dagelijks gebruik te weerstaan, met behoud van vorm en functionaliteit. Het greeploze ontwerp maakt hem ook licht en gemakkelijk hanteerbaar, waardoor hij ideaal is voor langdurig gebruik zonder je armen te vermoeien.

Met zijn robuuste metalen tanden is de Kerbl spanenvork speciaal ontworpen om spaanders en strooisel in één beweging op te pakken. Geen onnodig heen en weer geloop meer en geen verspilde moeite, deze vork is efficiënt en rapide om je stal in een mum van tijd op te ruimen. Bovendien staan de tanden ver genoeg uit elkaar om ervoor te zorgen dat het strooisel goed belucht wordt, zodat de gezondheid van je paard beschermd wordt.

Deze vork is ook heel gemakkelijk te onderhouden. Het metalen handvat kan gemakkelijk worden schoongeveegd met een vochtige doek, terwijl de metalen tanden roest- en corrosiebestendig zijn, zodat het gereedschap lang meegaat. Bovendien kan hij dankzij het greeploze ontwerp gemakkelijk in een hoek van je stal worden opgeborgen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Of je nu een professionele of amateur paardeneigenaar bent, de Kerbl greeploze metalen spaanvork is een essentieel hulpmiddel om je stal schoon en gezond te houden. Betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk, elle is een verstandige investering voor tous paardenliefhebbers. Wacht niet langer om deze vork toe te voegen aan je staluitrusting!

Extra informatie

Merk Kerbl
Fabrikant SKU 3297
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1