Zadelonderlegger voor paarden Kentucky Impact Equalizer [Grootte Volledig]

Zadelonderlegger voor paarden Kentucky Impact Equalizer [Grootte Volledig]
€ 133,32
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Zadelonderlegger voor paarden Kentucky Impact Equalizer

Wat het doet
Onze schokdemper Impact Equalizer absorbeert alle schokken en balanceert ze gelijkmatig. Dit ontlast niet alleen de rug van het paard, maar ook die van de ruiter. Dit maakt de schokdemper uitstekend geschikt voor elke discipline. De schokdemper is ook geschikt voor normale training, omdat hij de druk op de paardenrug permanent egaliseert. Dit maakt het gemakkelijker om de spieren van het paard te ontspannen en aan te spannen. Dit is gunstig tijdens de sessie omdat het paard dan vrijer kan bewegen. Op lange termijn helpt het om het paard soepeler en beweeglijker te maken. Schokken van de ruiter worden ook geabsorbeerd, wat het zadel stabiliseert en ergonomische voordelen heeft voor zowel ruiter als paard.
Hoe werkt het?
De schokdemper is gemaakt van traagschuim en een materiaal dat 3D Spacer heet. De combinatie van deze materialen zorgt voor een schokabsorberend kussen. Het traagschuim verdeelt de druk gelijkmatig en past zich voortdurend aan de vorm van het paard aan. De 3D Spacer zorgt voor ventilatie van de rug dankzij zijn luchtdoorlatende eigenschappen. Door het gebruik van deze materialen hebben wij een schokdemper gecreëerd die 20-30% lichter is dan de meeste autres schokdempers die op de markt verkrijgbaar zijn. De schokdemper is niet alleen lichter dan autres, maar zorgt er ook voor dat u zich dichter bij het paard voelt en de communicatie tussen u en uw paard verbetert.
Wat zit er in
Kentucky Horsewear gebruikt traagschuim, bekend van het gebruik in het leger en als beschermende uitrusting bij extreme sporten. Op point hebben we een schokdemper ontwikkeld die uw paard op dezelfde manier beschermt. De 3D-afstandhouder is een 3D-honingraatstructuur met een schokabsorberend effect. Het materiaal is zeer ademend en zorgt ervoor dat de rug van het paard niet warm wordt. Dit zal de irritatie op de rug van het paard verminderen.
De schoftcup is gemaakt van kunstleer en biedt veel comfort door de ruggengraat van het paard vrij te maken van druk. De schokdemper heeft een antislip siliconenpatroon, waardoor de schokdemper niet onder het zadel kan wegglijden.
Onderhoudsinstructies voor de schokdemper
De schokdemper is wasbaar op 30 graden. Verwijder het traagschuim aan de binnenkant voor het wassen. Niet in de droger drogen na het wassen.
Absorbeert en balanceert de druk
Geeft het paard meer bewegingsvrijheid
Ergonomische voordelen voor paarden en ruiters cavaliers
Zeer ademend en luchtdoorlatend
Gemaakt van hoogwaardig traagschuim met 3D Spacer

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 42586-01-10
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat Volledig - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene