Rijhelm met duimwiel zonder vizier Back on Track EQ3 "Pardus

Rijhelm met duimwiel zonder vizier Back on Track EQ3 "Pardus
Beginnend op: € 281,33
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 281,33
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rijhelm met duimwiel zonder vizier Back on Track EQ3 "Pardus

Elegante en veilige helm met Mips®.

EQ3 "Pardus"Smooth Top is een stijlvolle helm met een zwarte matte "Ace" surfafwerking en een zwarte glittertop. De ventilatiegaten dienen zowel als decoratief detail als om ervoor te zorgen dat de helm ademt. De voering (binnenvoering) is voorzien van Coolmax® technologie om je droog en comfortabel te houden door vocht af te voeren. De voering is uitneembaar en kan gemakkelijk worden gewassen in warm water.

Net als al onze helmen is de "Pardus" met knop uitgerust met het Mips® veiligheidssysteem. Een rotatiesysteem dat veel meer veiligheid biedt tegen hersenletsel.

Back on Track EQ3 "Pardus"Smooth Top is uitgeroepen tot Good Choice in Folk "Sam"'s 2021 onafhankelijke veiligheidstest van rijhelmen. Dit betekent dat de helm voldoet aan de wettelijke eisen, beter is dan de gemiddelde helm en zeer goede bescherming biedt bij een ongeval. Het geteste model was de Smooth Top, wat dezelfde helm is als de Smooth Blue Sand, met als enige verschil de decoratieve glittertop.

Pasvorm

De "Pardus" helm heeft een goede pasvorm en is het meest geschikt voor mensen met een langwerpige, ovale hoofdvorm. De maat kan individueel worden aangepast met het stelwieltje aan de achterkant van de helm, voor een perfecte pasvorm. Als je tussen twee maten in zit, kies dan de grootste maat.

Raadpleeg de maattabel om de juiste maat te vinden.

Goedgekeurd volgens CE veiligheidsnorm VG1 01.040 2014-12 en EN1384.2017.

- Mips® veiligheidssysteem

- Coolmax® technologie.

- Ventilatie aan voor- en achterkant

- Wasbare functionele voering

- Driepuntsluiting

De Folk "Sam" rijhelmtest

De Folk "Sam" test is volledig onafhankelijk en test de veiligheid van rijhelmen. Aan het einde van de test beloont Folk "Sam" de best presterende helmen. Helmen met de beste algemene resultaten worden Best in Test of Good Choice genoemd.

Extra informatie

Merk Back on Track
Fabrikant SKU 4945000
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Zonder vizier