Rijlaarzen Chelsea synthetisch Premier Equine Rossago

Rijlaarzen Chelsea synthetisch Premier Equine Rossago

Beginnend op: € 38,27

€ 24,58

-36%
Trendy rijlaarzen die zowel comfortabel als gemakkelijk te onderhouden zijn, dankzij het synthetische kwaliteitsleer en de elastische panelen. De voordelige keuze voor een landelijke stijl het hele jaar door.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 38,27

€ 24,58

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rijlaarzen Chelsea synthetisch Premier Equine Rossago

De paddock Rossago laarzen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd synthetisch leer. Deze laarzen bieden soepele enkelsteun en zijn gemaakt voor comfort tijdens uw dagelijkse werkzaamheden op het erf en in het zadel. Met de traditionele look en feel van klassiek leer hebben deze synthetische paddock laarzen het extra voordeel van weinig onderhoud en eenvoudig onderhoud.

De brede elastische zijpanelen verhogen de flexibiliteit van de enkel voor meer vrijheid en comfort in het zadel of te voet. Met PE's kenmerkende tonale treklipjes bieden deze laarzen een betaalbare pull-on optie voor degenen die de voorkeur geven aan eenvoudige laarzen zonder rits van paddock.

Bij de hiel van de laars bevindt zich een centrale spoorsteun en op de buitenste hiel van elke laars staat het PE-logo in reliëf. Voor blijvend comfort biedt de gegoten antislipzool gerichte ondersteuning aan de hiel, teen en voetzool, en absorbeert de schokken van het lopen. De Rossago synthetische Chelsea is de meest betaalbare keuze om landelijke stijl toe te voegen aan je seizoensgarderobe.

Technische details

  • Premium synthetisch lederen buitenkant
  • Hoogwaardige synthetische voering
  • Ronde teen
  • Elastische zijpanelen
  • Comfort binnenzool
  • Antislip gegoten zool
  • PE reliëf
  • Toon op toon merking

Onderhoudsinstructies

Allereerst raden wij u aan alle producten die u tijdens het reinigingsproces gebruikt te testen op een verborgen deel van het materiaal om er zeker van te zijn dat ze compatibel zijn en de gewenste afwerking geven.

Gebruik een zachte borstel of een vochtige spons om opgehoopt vuil rondom de laars voorzichtig te verwijderen. Let vooral op de rits en de rand van de zool.

Spoel een doek uit in schoon, warm water en wring hem voorzichtig uit, zodat er een klein beetje vocht in blijft zitten.

Wij adviseren vervolgens een zelfschuimende reiniger te gebruiken. Breng het schuim spaarzaam aan op de gehele buitenlaars en veeg voorzichtig met zachte ronddraaiende bewegingen het resterende vuil weg - dit voorkomt wrijving.

Veeg overtollig schuim af met een schone doek.

Laat de laarzen op natuurlijke wijze drogen, uit de buurt van een directe warmtebron.

Tip: De rits is een van de belangrijkste functionele elementen van je laars. Om hem te onderhouden, open hem en veeg vet en stof weg na elk gebruik. Dit zorgt voor een soepele ritssluiting en voorkomt dat vuil de rits blokkeert of splijt.

Extra informatie

Merk Premier Equine
Fabrikant SKU 50424-50428
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene