Presentatie omslag Kentucky 160 g

Presentatie omslag Kentucky 160 g

Beginnend op: € 206,70

€ 155,02

-25%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 206,70

€ 155,02

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Presentatie omslag Kentucky 160 g

- Sterke buitenkant: 600D polyester en ruitvormige vulling
- 160g glasvezelvulling en kunstmatige konijnenhuid voering
- Gemakkelijk verstelbaar naar de behoeften van uw paard
- Kunstmatige schapenvacht rond de hals voor comfort en minder druk op de schouders en schoft
- Kan worden gebruikt als transportdeken, staldeken en onderdeken.
Bijzonderheden
De presentatiedeken is een van de meest iconische producten van het merk Kentucky. De deken is ontworpen voor gemakkelijke en comfortabele dekking tijdens wedstrijden. Daarom past de deken zich gemakkelijk aan de behoeften van uw paard aan. De geraffineerde look van de showdeken zal een blikvanger zijn tijdens wedstrijden. Omdat de showdeken ook dienst doet als staldeken, kunt u uw paard uitladen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verwisselen van de deken.
Stoffen en materialen
Het showdeken is gemaakt van stevig 600D polyester met een stijlvol en tijdloos ruitstiksel. Dit maakt de hoes ongelooflijk moeilijk te scheuren en voorkomt dat chips aan de hoes blijven plakken. Om druk op de schouder en de schoft te voorkomen, is de kraag van de Show Rug gemaakt van onze populaire kunstmatige schapenvacht. Naast het elegante uiterlijk is kunstschaapsvacht ook veel comfortabeler. Als het paard bijvoorbeeld aan het eten is, drukt het deken niet op de borst. De deken is gevuld met 160 g vulvezels, die dezelfde prestaties leveren als dons, maar geen geuren absorberen. Om schuren te voorkomen is de deken gevoerd met onze kunstmatige konijnenhuid. Deze stof is uiterst zacht en zorgt voor een glanzend effect op de vacht van het paard. Bovendien creëert de kunstmatige konijnenhuid kleine luchtzakjes. Deze zakken houden de lichaamswarmte van het paard vast, waardoor een extra isolerende laag ontstaat. De combinatie van deze materialen zorgt voor een zeer ademende deken met een hoge warmte-/gewichtsverhouding.
Vorm en grootte
De Show Rug heeft een anatomische vorm en dankzij de kunstmatige konijnenhuid hoeft u zich geen zorgen te maken over de positie van de deken, want die klikt altijd weer vast. Voor een betere drukverdeling sluiten de voorste flappen als een Z, en de voorste sluitingen zijn gemakkelijk verstelbaar voor een betere pasvorm. De surcingles zijn ook verstelbaar en afneembaar. Dankzij de flexibiliteit van de presentatiehoes kan deze voor meerdere doeleinden worden gebruikt en worden gecombineerd metautres covers Kentucky. De gespen zijn van roestvrij staal en roesten dus niet. De riemen van de showhoes zijn gemaakt van dezelfde banden als de veiligheidsgordels, waardoor ze zeer sterk zijn. De messing afwerking van de gespen en de kunstlederen onderdelen geven de hoes een zeer stijlvolle uitstraling.
Onderhoudsgids
Naast look chic vonden wij het belangrijk om producten te hebben die gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarom is de elastische staartband bedekt met plastic en is de deken wasbaar. Bij wassen op 30 graden en zonder droger blijft de kwaliteit van de materialen optimaal.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52101-03-1
Kleur donkerblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Basisgewicht 160

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten