Waterdichte paardenvliegendeken combo Kentucky Classic 0 g

Waterdichte paardenvliegendeken combo Kentucky Classic 0 g
Beginnend op: € 206,70
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 206,70
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte paardenvliegendeken combo Kentucky Classic 0 g

Ademende mesh stof aan de zijkanten
Waterdichte 600D ripstop voering aan de achterkant
Afneembare nekhoes
Ademend en lichtgewicht
UV-bescherming
Bijzonderheden
De Combo waterdichte vliegendeken classic beschermt uw paard tegen vliegen en regen. Dit maakt het tapijt perfect voor regenachtige maar warme dagen van de lente tot de herfst. De combinatie van materialen maakt de deken extreem ademend, waardoor uw paard altijd comfort heeft.
Stoffen en materialen
De achterkant van het tapijt is gemaakt van onze klassieke waterdichte stof. Deze stof is een 600D ripstop polyester. Dit materiaal is extreem sterk en daarom perfect voor paarden die buiten staan. De waterdichte stof heeft een waterkolom van 10.000 mm, waardoor het paard altijd droog blijft. De waterdichte bovenkant heeft een gladde, antibacteriële polyester voering. De zijkanten van de deken zijn gemaakt van een ademende netstof om uw paard te beschermen tegen allerlei insecten. Beide materialen bieden UV-bescherming op zonnige dagen en zijn zeer ademend om oververhitting te voorkomen.
Vorm en maat
De waterdichte vliegenkap is anatomisch gevormd en sluit met 2 voorsluitingen en 2 surcingles en blijft in de stijl Kentucky. Een afneembare kraag is inbegrepen en sluit met 2 sterke klittenbandsluitingen. De klittenbandsluiting om de kraag aan de deken te bevestigen bevindt zich aan de binnenkant van de kraag. Dit voorkomt dat er water in het deksel sijpelt.
Onderhoudsgids
De Combo waterdichte vliegenhoes classic kan worden gewassen op 30 graden. Laat het na het wassen volledig aan de lucht drogen. O424

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52176-03-1
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Classic